A ’2016-os év magánrendelője’ lett a Budai Egészségközpont!

A legnagyobb online egészségügyi magazin által harmadik alkalommal megszervezett verseny célja, hogy segítsen eligazodni a magán egészségügyi rendelők és diagnosztika központok között, releváns információt nyújtva a páciensek számára a választáshoz. Az Év magánrendelője díj szavazásán több mint 500 magánintézmény között összesen 8 díjat osztottak ki, a hattagú szakmai zsűri, illetve a www.hazipatika.com oldalon beérkezett több mint 18.000 szavazat alapján.

A zsűri értékelését és a közönségszavazatokat egyaránt figyelembe vevő abszolút fődíj intézményünk kiemelkedően magas szakmai és szolgáltatási színvonalának elismerése.

A szakmai díjak odaítéléséről hattagú szakmai zsűri döntött:

• Prof. Kaló Zoltán, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Egészség-gazdaságtani Kutatóközpontjának vezetője,
  • Dr. Torzsa Péter PhD., egyetemi docens
  • Erős Antónia, Egy csepp figyelem alapítvány alapítója
  • Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR-igazgatója,
  • Zöldi Péter, közgazdász, egészségügyi menedzser, a weborvos.hu ügyvezető igazgatója, az Orvosok Lapja lapmenedzsere,
  • Kulcsár Hajnal, a HáziPatika.com főszerkesztője, a Central Digitális Média Kft. munkatársa.
A díjat 2016. június 6-án ünnepélyes keretek között vettük át a Magyar Tudományos Akadémia Vörösmarty termében.

Az elismerés a Budai Egészségközpont minden munkatársának és közreműködőjének közös sikere, egyúttal újabb pozitív visszajelzés az elmúlt évek következetes munkájáról.

Ezúton is köszönjük mind a zsűri, mind a közönség szavazatait, a díj megerősít minket abban, hogy szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével tovább növeljük ügyfeleink elégedettségét