A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

BEK green projekt

Élet. Minőség.

Az egészség megőrzése a környezetünk minőségének növelését is magában foglalja, ezért a Budai Egészségközpont indítottuk a környezettudatosságra ösztönző programunkat, a BEK green projektet.

Célunk, hogy munkatársainknak olyan környezetbarát és környezettudatos szemléletet adjunk át, amelyet nem csak a munkahelyükön, hanem a magánéletben is alkalmazni tudnak. A törekvésekkel ráadásul aktív részesévé válhatnak azon közösségnek, amely valós tettekkel védi Földünket.

Programunk megvalósított pontjai:

 • Szelektív elemgyűjtők telepítése
  Ez a hulladékfajta a hazai és az európai besorolás szerint is veszélyes hulladéknak minősül. Telephelyeinken ezért szabványos elemgyűjtőket helyeztünk el, hogy megvédjük környezetünket a szennyező anyagok talajba kerülése és a talajvizek rongálása ellen.
 • Egészségügyi Veszélyes hulladékok kezelése
  A törvényi kötelezettségeknek megfelelően kezeljük ezeket a hulladékokat. Az egészségügyi veszélyes hulladékokat erre a célra alkalmas tárolókban és zsákokban külön szállíttatjuk el.
 • Irodai toner és festékkazetta hulladékok kezelése
  Az újrahasznosítható kazettákat a beszállító veszi át, a többi tonert pedig a veszélyes hulladékgyűjtőn keresztül szállíttatjuk el és semmisíttetjük meg a törvényi előírások alapján.
 • Kerékpártárolók létesítése
  A Nagy Jenő és Királyhágó utcai telephelyeinken könnyen használható és őrzött kerékpártárolót létesítettünk, hogy támogassuk a kerékpárral közlekedő munkatársaink és vendégeink egészségének megőrzését, valamint az egészséges életmód felé tett törekvéseiket.
 • Higiéniai felelősségvállalás - kézfertőtlenítők elhelyezése
  Az egészség megőrzésében kulcsszerepe van a higiéniának. Az esetleges fertőzések terjedésének megállítása érdekében épületeink előterében egy-egy automata, adagolós kézfertőtlenítő áll látogatóink rendelkezésére.
 • Energiatakarékosság fontossága - elektromos készülékek és papírhasználati ajánlások
  Az épületeinkben elhelyezett tanácsokkal hívjuk fel munkatársaink figyelmét ezekre a kisléptékű, de annál fontosabb területekre.