A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Fizetési módok

Az alábbi fizetési módok közül választhat

  • Készpénz
  • Bankkártya (Átmenetileg az AMEx kártyákat nem tudjuk elfogadni. Megértésüket köszönjük!)
  • Egészségpénztárakon keresztül

Egészségpénztáron keresztül három módon történhet a szolgáltatások kiegyenlítése

  • készpénzes/bankkártyás vásárlással: ebben az esetben a pénztártag megelőlegezi a szolgáltatás összegét, melyet a pénztár utólag, a tag igénylése alapján kiegyenlít. Jelenleg a következő egészségpénztárak tagjai fizethetnek ilyen módon a Budai Egészségközpontban: ADOSZT, Allianz Hungária, Aranykor, AXA, Budai, Danubius Gyógyüdülők, DIMENZIÓ, Egészségért, Generali, HONVÉD, KARDIREX, Medicina Egészségpénztár, MKB, OTP, Patika, Postás, Pro-Vita, TEMPO, Új Pillér, Vasutas, Vitamin, Wellness.
  • egészségpénztári kártyával: a tag a kártyával kiegyenlíti a szolgáltatás ellenértékét. A kártyatranzakció összege a tag egészségpénztári számláján zárolásra kerül, melyet a pénztár átutal a szolgáltatónak. A Budai Egészségközpontban az alábbi egészségpénztárak kártyájával fizethetnek: ADOSZT, Allianz, Aranykor, Erste Harmónia, Egészségért, Generali, MKB, OTP, Patika, Postás, Új Pillér, Medicina Egészségpénztár, Tempo, Vasutas, Medismart. (A Medismart egészségkártya több egészségpénztár fizetőeszközeként működik, jelenleg: AXA, Dimenzió, Pro-Vita).
  • egészségpénztári utalvánnyal: az utalvány készpénzt helyettesítő fizetőeszköz. A tag az utalvánnyal egyenlíti ki a szolgáltatás ellenértékét. Egészségpénztári utalványt jelenleg a Wellness Egészségpénztár tagjaitól fogadunk el.

5% kedvezmény az alábbi kártyákkal minden járóbeteg szolgáltatásunkból*

10% kedvezmény az alábbi kártyákkal minden járóbeteg szolgáltatásunkból*

   

20% kedvezmény az alábbi kártyákkal minden járóbeteg szolgáltatásunkból*

 

20% kedvezmény az alábbi kártyákkal a prémium szűrésből

  

* A kedvezmények egynapos sebészeti és endoszkópiás beavatkozásokra, valamint csomagban igénybe vehető szolgáltatásokra nem vonatkoznak, más akcióval össze nem vonhatók!