A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Hűségprogram

Csatlakozás

A hűségprogramhoz történő csatlakozáshoz nem szükséges regisztráció, a legközelebbi megjelenésétől kezdve automatikusan jóváírjuk a pontjait. Az összegyűjtött pontok a Budai Egészségközpont meghirdetett szolgáltatásaira válthatók be.*

Pontgyűjtés

Minden járóbeteg szolgáltatásunk vásárlása során rendszerünk 1000 forintonként 1 pontot automatikusan jóváír az Ön számláján. A pontok felhasználására a vásárlástól számított 2 éven belül van lehetőség. Lehetőség van közös pontgyűjtésre is, ezt az igényét kérjük jelezze ügyfélszolgálati munkatársainknak.

Amennyiben szeretné nyomon követni pontjai számának alakulását, ezt Online Ügyfélszolgálatunkon teheti meg (az online ügyfélszolgálat használata regisztrációhoz kötött).

*A Hűségprogram Általános Szerződési és Helhasználási Feltételeinek megfelelően a beváltható szolgáltatások körét és a pontértékeket a Budai Egészségközpont jogosult bármikor egyoldalúan megváltoztatni.