A legelkötelezettebb visszafogadó munkahely 2013

A Budai Egészségközpont elnyerte „A legelkötelezettebb visszafogadó munkahely 2013” díjat.

A JÓL-LÉT Alapítvány felhívásra összesen 95 pályázat érkezett, ennyien érezték úgy, hogy szeretnék elismerni munkahelyük visszafogadó szemléletét, és megosztani saját történetüket. Az üzleti, az állami és a civil szektorból is érkeztek nevezések, ezzel is igazolva, hogy minden szektorban vannak jó gyakorlatok a befogadó szemlélet érvényesülésére. A pályázók 98%-a atipikus foglalkoztatási lehetőségről is beszámolt a pályázatban.

Intézményükből több kisgyermekes Munkavállalónk nevezése érkezett be, leírva saját történetét arról, hogyan sikerült újra munkába állnia a gyermekvállalás után, és hogyan segítette ezt a folyamatot munkahelyünk.

Külön köszönjük a pályázataikat!

Az értékelők kiemelték és méltatták, hogy az egészségügyi ágazatban páratlanul sokat tesz a Budai Egészségközpont a kisgyermekes munkavállalók visszatérése érdekében, teszi ezt következetesen és elkötelezetten.

A leírt történeteikből kiderült, hogy támogató vezetés, sok kedves, empatikus munkatárs segíti a munkába való visszatérés kezdeti nehéz időszakát.

Az elismerés rangját mutatja, hogy olyan multinacionális cégek társaságában nyertük, mint az IBM és a HP.

A “Legnépszerűbb visszafogadó munkahely” és a “Legelkötelezettebb visszafogadó munkahely” díjakat 2013. június 25-én “Gyerek van?” – Rugalmas foglalkoztatás hazai helyzete napjainkban című konferencián adták át.

HR magazin cikke a díjátadóról
Cikk a napi.hu oldalról