Content+Marketing arany díjat nyertünk!

A Budai Egészségközpont blog kampánya két kategóriában is elnyerte a Kreatív Content+Marketing Award 2016 arany díját.

A pályázaton az Útikalauz Anatómiába és a Gerinces edukációs-ismeretterjesztő blogjainkkal indultunk. Az egészségmegőrzésről, a betegségek megelőzéséről, valamint a gerincproblémák kezelési lehetőségeiről szóló posztjainkat hétről-hétre több tízezren olvassák, legnépszerűbb bejegyzésünk közel 50.000 ember érdeklődését keltette fel.

A Content+Marketing 2016 díjkiosztón az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketing megoldásait díjazták. Büszkék vagyunk rá, hogy az Oktatás és egészségügy, valamint a saját felületeken futó kampányok és megoldások kategóriában is az első helyen végeztünk a blogjainkon zajló ismeretterjesztő kampánnyal.

Köszönjük szépen az anyagok készítésében és jóváhagyásában résztvevő orvosainknak, pszichológusainknak és gyógytornászainknak!

Reméljük, hogy az idei évben is sokan olvassák majd bejegyzéseinket, amelyek segítenek a betegségek megelőzésében és felismerésében!