A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Amfora Díjat nyertünk!

2015. negyedik negyedévében került sor az első Amfora Díj pályázatra, melyet a Médiapiac, a neves marketing szaklap indított útjára azzal a céllal, hogy felkutassa a legjobb példákat a stratégiai gondolkodás, a marketingtechnológiák ismerete, a minőségi saját tartalom előállítása és a célcsoporthoz való eredményes eljuttatása terén.

Az Amfora Díj nem csak szépségverseny vagy számháború: a stratégiailag végig gondolt és jól megvalósított kampányokat díjazza, ezért büszkék vagyunk rá, hogy a Budai Egészségközpont a legjobb kis- és középvállalati kampány díját nyerte el!


Az értékelésben az egyes területek elismert szakemberei, valamint ügyféloldali marketing szakemberek vettek részt.

A pályázaton az Útikalauz Anatómiába edukációs-ismeretterjesztő blogunkkal indultunk, mely mára az egyik legnépszerűbb hazai egészségügyi bloggá vált. A blog hétről-hétre egyre több látogatót vonz, éppen ezekben a napokban ért el újabb rekordot: a legutóbbi bejegyzésünk 45.000-es látogatottsággal büszkélkedhet!