Ötödik alkalommal is elnyertük a Superbrands-díjat

Büszkék vagyunk rá, hogy a Budai Egészségközpont immár ötödik alkalommal érdemelte ki a megtisztelő Superbrands-díjat. Az Év magánrendelője cím és a MagyarBrands-díj mellett ez már a harmadik elismerés, amit az idén kapunk.

A Superbrands a világ egyik legjelentősebb márkaértékelési rendszere, amely mára a magyarok számára is ismert védjeggyé vált. Az elismerésre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, a díjat a Gfk Hungária Piackutató Intézet reprezentatív kutatásának eredményei alapján, egy neves gazdasági szakemberekből álló független zsűri - a Superbrands Szakértői Bizottság - ítéli oda. A szakmai szempontok alapján odaítélt díj a pácienseknek nyújtott teljes körű, személyre szabott szolgáltatások, a megbízhatóság, valamint a felelősségteljes munkavégzés elismerését jelenti.

Magyarország vezető magán egészségügyi intézményeként azonban nemcsak egy külső, független zsűri ismer el minket, hanem pácienseinktől is folyamatosan kapjuk a pozitív visszajelzéseket. Tizenhat éves fennállásunk alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk, és folyamatosan arra törekszünk, hogyan biztosítsuk a magas színvonalat és a betegközpontú ellátást. Ügyfeleink közül egyre több a visszatérő páciens, akik rokonaiknak, barátaiknak is bizalommal ajánlják a Budai Egészségközpont szakrendeléseit és szűrővizsgálatait.

Mindezek az elismerések megerősítenek minket abban a hitünkben, hogy alapelveink: a személyesség, magas minőség, hitelesség és átláthatóság valóban megbízható, szakmailag elismerést keltő márkává teszi intézetünket.

Forduljon Ön is szakembereinkhez!

Az ötszörös Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban minden privát járóbeteg szolgáltatást egy helyen megtalál, több mint 160 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 16 év tapasztalatait és 210.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.