A '2017-es év magánrendelője' lett a Budai Egészségközpont

Idén is a Budai Egészségközpont lett az Év magánrendelője verseny abszolút győztese.

A legnagyobb online egészségügyi portál által negyedik alkalommal meghirdetett versenyen több mint 600 magánintézmény között összesen 8 díjat osztottak ki, a hattagú szakmai zsűri, illetve a www.hazipatika.com oldalon beérkezett több mint 17.000 szavazat alapján.

A zsűri értékelését és a közönségszavazatokat egyaránt figyelembe vevő abszolút fődíj intézményünk kiemelkedően magas szakmai és szolgáltatási színvonalának elismerése. A díjazás során a magas minőségű ellátás mellett a páciensekkel való kommunikáció és az orvosok tudományos munkássága is mérvadó szempont. A szakmai zsűri mellett a páciensek és a laikus közönség is megválaszthatja a neki legszimpatikusabb magánintézményt és orvost.

A szakmai díjak odaítéléséről öttagú szakmai zsűri döntött:

• Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR-igazgatója,
  • Prof. Kaló Zoltán, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Egészség-gazdaságtani Kutatóközpontjának vezetője,
  • Kulcsár Hajnal, a HáziPatika.com főszerkesztője, a Central Digitális Média Kft. munkatársa,
  • Dr. Pataki Vera, orvos, egészségügyi szakértő,
  • Zöldi Péter, közgazdász, egészségügyi menedzser, a weborvos.hu ügyvezető igazgatója, az Orvosok Lapja lapmenedzsere.

A díjat 2017. június 9-én ünnepélyes keretek között vehettük át a Magyar Tudományos Akadémián.

Ezúton is köszönjük pácienseink elismerését és szavazatait! A díj megerősít minket abban, hogy szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével tovább növeljük ügyfeleink elégedettségét.

Díjátadó képgaléria