A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Csernus Imre, dr.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016 márciusától dr. Csernus Imre havonta egyszer vállal rendelést intézményünkben, amelynek tervezett időpontja a hónap második szerdája. A pszichiáter – saját döntése alapján – a jövőben vidéken fog dolgozni, nálunk tartott rendelése exkluzív budapesti konzultációs lehetőség kiemelt páciensei számára.

 

Nem olyan rég megemlítettem valahol, hogy a legnehezebb a bennünk lakozó állatot legyőzni. Ez játszmák sorozatát, háborúkat, felülkerekedéseket eredményez. Ennek következtében az ember elveszíti emberi mivoltát, és önmagával, feleségével, párkapcsolatával, a gyermekeivel szemben egyre fokozódó erőszakot tesz. Ennek következtében kialakul az önvád, a lelkiismeret furdalás, majd a feszültség, depresszív hangulat, pánik rosszullét, önértékelési zavarok, részleges jövőkép. "Mit csinálok én azokkal, akiket legjobban szeretek, miért teszem én ezt?"

A kilátástalanság, amelyet valójában az ember önmagának okoz. Ezzel szembenézni nagyon nehéz és fájdalmas feladat.

Én valójában asszisztálok a különböző szempontok meglátását illetően. Dönteni mindig Ön fog, nem én. Ön fogja valójában megtanulni a mérlegelést, a másképp döntést és ezáltal felépíteni az önbizalmát, ami a mai világunkban elengedhetetlen a sikeres működéshez, mint ember, mint társ, mint szülő, mint gyerek, mint barát.

A felismeréssel nem szűnik meg a krízis, mivel nem elérni nehéz valamit, hanem megtartani, majd ezt napról-napra megtenni.

Teljesen mindegy, hogy az elégedetlenség, a feszültség kompenzálása alkohollal, gyógyszerrel, droggal, munkába való meneküléssel, játékkal, támaszkodással történik, valójában a realitástól való menekülésről szól a sztorija.

Ön dönt, én asszisztálok.

Tisztelettel:

Dr. Csernus Imre

Amennyiben szeretne bejelentkezni kollégánkhoz pszichiátria magánrendelésre, hívja a +36-1-489-5200 telefonszámot, ahol diszpécserszolgálatunk minden hétköznap 8.00 és 20.00 óra között fogadja hívását!

Kapcsolódó témák