A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Praktikum Partnerkapcsolat Program

Praktikum csomagunkat a saját és családjuk egészségéről felelősséggel gondolkodó magánszemélyeknek ajánljuk. Csatlakozzon programunkhoz és éljen egész évben a megbízható egészségügyi háttér előnyeivel!

A Praktikum Partnerkapcsolati Program díja: 96.000 Ft/év

A program kedvezményei

Díjmentes belgyógyászati ellátás

20% kedvezmény az alábbi szolgáltatásainkból

  • kezelések (gyógytorna, infúziós kezelés, pszichológia, pszichiátria, dietétika, fogászat)
  • szűrővizsgálatok (Optimum és Prémium szűrővizsgálat)
  • ambuláns műtétek (kis- és nagybeavatkozások, aneszteziológiai ellátás)
  • eszközös- és kontrasztanyagos vizsgálatok és beavatkozások (endoszkópiák, MRI és CT vizsgálatok, biopsziák, számítógépes anyajegyvizsgálat)
  • speciális laboratóriumi diagnosztika (drog- és gyógyszervizsgálatok, szerológiai vizsgálatok, speciális tumordiagnosztika, genetikai vizsgálatok)
  • valamint egyéb szolgáltatásaink (védőoltási tanácsadás, DEXA vizsgálat, H2 és Helicobacter kilégzési teszt, látótér vizsgálat).


Bónusz Partnerkapcsolat Program

  • Partnereink - szerződésben megjelölt - hozzátartozói szolgáltatásaink lista árából 20% kedvezményre jogosultak.

Letölthető változat

Diszpécserszolgálat

  • Amennyiben átalánydíjas szolgáltatásunkkal kapcsolatban további információra lenne szüksége, ügyfélszolgálati munkatársaink a 489-5200-ás telefonszámon vagy az info@bhc.hu címen készséggel állnak rendelkezésére!

A szerződéskötéshez betöltött 14. életév szükséges. A számlázás éves ütemezésben történik.

Forduljon szakembereinkhez!

Az ötszörös Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban minden privát járóbeteg szolgáltatást egy helyen megtalál, több mint 160 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 16 év tapasztalatait és 210.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.