A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Menedzserszűrések

Évi csaknem 4.000 szűrővizsgálattal piacvezetők vagyunk a minden szervrendszert érintő komplex menedzserszűrések területén.

Szűrővizsgálati protokolljainkat a magyar és a nemzetközi ajánlások figyelembe vételével állítottuk össze, és 16 éves szűrővizsgálati tapasztalatunk alapján évről-évre folyamatosan fejlesztjük.

Bármilyen felmerülő kérdés estén telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésre a +36 1 489-5200 telefonszámon vagy az info@bhc.hu e-mail címen.

Kiemelt figyelmet fordítunk a két vezető halálok (szív-és érrendszeri, ill. daganatos megbetegedések) felderítésére, programunk emellett az életminőség javítására és fenntartására, a munkaképesség megőrzésére irányul, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az egyéb megbetegedések kivizsgálására is.

Miért a Budai Egészségközpont?

  • 16 év alatt már több mint 40.000 menedzserszűrést végeztünk
  • Nálunk minden szervrendszert specialista vizsgál
  • Személyre szóló összefoglaló véleményt és egészségtervet készítünk
  • A vizsgálatok egy helyen, egy időpontban történnek, mindössze 4-5 órát vesznek igénybe
  • Ingyenes parkolót, gyümölcstálat, egyszer használatos ruhát biztosítunk

Mindezen megfontolások alapján két standard szűrővizsgálati protokollra is van lehetőség. Tekintse meg infografikánkat a szűrőviszgálatok menetéről!

A szűrővizsgálatok összehasonlító táblázata

Az alábbi táblázatban menedzserszűréseink tartalmát hasonlítjuk össze, melyet ide kattintva le is tölthet.

75 év feletti pácienseink esetén előzetes belgyógyászati vizsgálat alapján személyre szabott szűrővizsgálatot végzünk. Részletes kivizsgálás esetén a belgyógyászati vizsgálat ingyenes. 

Forduljon szakembereinkhez!

Az ötszörös Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban minden privát járóbeteg szolgáltatást egy helyen megtalál, több mint 160 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 16 év tapasztalatait és 210.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

Szűrés előtti tájékoztató letölthető formátum (pdf)