A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

BEK még program

Célunk, hogy mind munkatársaink, mind a társadalom életminőségét javítsuk.

Folyamatosan keressük azokat az ügyeket, amelyeket segítve valami jót tehetünk közösen. Már többször szerveztünk közös véradó napot az Országos Vérellátó Intézettel, amellyel a véradás fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet. A gerincbetegségek megelőzésére iskolai prevenciós programot indítottunk, amelynek célja az iskolai megelőzés erősítése, valamint, hogy tanácsadással segítsük a gyermekeket és pedagógusokat. Emellett aktivitásainkkal arra törekszünk, hogy egészségtudatosságra neveljünk mindenkit.

BEK még - mert a munkavállaló érték!

Nemcsak külső környezetünkre figyelünk oda, hanem egymásra is. Munkatársainknak létrehoztuk a Budai Egészségközpont "BEK még" programját, amelynek célja, hogy hozzájáruljunk munkavállalóink testi-lelki egészségének megőrzéséhez. Lehetőséget szeretnénk biztosítani számukra, hogy a közös programok során jobban megismerjék egymást, hogy fejlesszék képességeiket és gyarapítsák tudásukat.

A "BEK még" program elemeihez tartoznak többek között a belső képzések, a környezettudatosságra nevelő BEK Green Projekt, a Hegygerinc túraszakosztály, valamint az Egészségprogram is.

Hiszünk abban, hogy társadalmi felelősségvállalási programunk elindításával fontos és izgalmas fejezeteket írunk történetünkben, amelynek minden egyes percét élvezzük! A legújabb fejezetekről folyamatosan hírt adunk itt a honlapukon, és a Facebook oldalunkon is.