A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Vegye igénybe COVID-19 utáni kivizsgálási csomagunkat és előzze meg a rejtett szövődményeket! Időpontfoglaláshoz hívja a +36 1 489 5200 telefonszámot.

Koronavírus-teszt (COVID-19) időpontfoglaláshoz hívja a +36 1 999-1727 számot!

A Budai Egészségközpontban kiemelten fontosnak tartjuk mindhárom telephelyünkön pácienseink és munkatársaink biztonságát. Maximálisan eleget teszünk a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek, és a koronavírus elleni lehetséges védekezés számos formáját formáját alkalmazzuk.

COVID-19 fertőzött betegek kórházi ellátását kizárólag a szakkórházunkként működő Országos Gerincgyógyászati Központ (OGK) hermetikusan elkülönített részén végezzük. A Királyhágó utcába érkező privát páciensek fogadása, ellátása teljes mértékben elszeparált módon történik az OGK-ba érkező betegekétől. 

Sem Váci úti, sem Nagy Jenő utcai telephelyünkön nem fogadunk COVID-19 fertőzött pácienseket és ezeken a telephelyeken kórházi ellátást sem végzünk. 

               
Maszkviselet
Az Intézet minden szakorvosa és dolgozója maszkot visel munkavégzés közben. A maszkviselet tisztelt pácienseink számára is kötelező.
 
Beléptetés
Az épületbe belépő páciensek előszűrésen esnek át, ahol hőmérséklet-mérésre, adategyeztetésre és kézfertőtlenítésre kerül sor. Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy az adategyeztető nyilatkozatot büntetőjogi felelősségük tudatában töltik ki. A portaszolgálat csak az adatok negatív eredményei esetén ad engedélyt az épületbe történő további belépésre. A hozzátartozók kizárólag akkor léphetnek be az Intézetbe, ha a páciens kiskorú vagy mozgásában korlátozott vagy egyéb okok miatt önállóan közlekedni, ügyintézni nem tud. Ebben az esetben is csak egy kísérő kaphat bebocsájtást.
Az épületbe történő belépésre kizárólag 10 perccel a foglalt előjegyzés időpontja előtt van mód.

 
Kézfertőtlenítés
Az épület számos pontján kézfertőtlenítő automatákat helyeztünk el, melyek használata egyszerű és gyors.
    
Légfertőtlenítő készülékek
A légfertőtlenítés a fertőzések elleni hatékony védekezés elengedhetetlen kiegészítője, ha magas színvonalú higiénés protokollnak szeretnénk megfelelni. A legfertőtlenítő készülékek (2 db. i-air pro és 20 db. plazmatechnológiás készülék) a Budai Egészségközpont stratégiai pontjain kaptak helyet. Megtalálhatók a várótermekben és az intenzív osztályon, továbbá az eljárásrendben szereplő kiemelt kockázatú szakrendelések rendelőiben: fül-orr-gégészeten, fogászaton, de a sebészeti szakrendelések esetén is folyamatosan üzemelnek.


Fertőtlenítő robot
A fertőtlenítő robot által kibocsájtott UVC-fény fotokémiai reakciót vált ki, lebontva ezzel a mikroorganizmusok RNS-ét és DNS-ét. A műtéti eljárások helyszínei vegyszer vagy toxikus vegyület további alkalmazása nélkül tisztíthatók meg a különféle baktériumoktól, vírusoktól, élesztő-, vagy penészgombáktól.

Online COVID-19 tünetellenőrző teszt

Vegyen részt szűrővizsgálatunkon és május 31-ig ajándék COVID-19 antitest tesztet adunk!
Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.