A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Koronavírus elleni vakcina

Vegye igénybe COVID-19 utáni kivizsgálási csomagunkat és előzze meg a rejtett szövődményeket! Időpontfoglaláshoz hívja a +36 1 489 5200 telefonszámot. A vizsgálat már szombati napra is foglalható!

2020. december 7-én megnyílt az önkéntes alapon történő regisztráció lehetősége a koronavírus elleni védőoltásra. A Miniszterelnöki Kabinetiroda közlése szerint az oltások akkor indulhatnak, amikor rendelkezésre áll a magyar hatóságok által jóváhagyott biztonságos vakcina.

2020. novemberében a Pfizer/ BioNtech, Moderna, Oxfordi Egyetem/ AstraZeneca és a Gamaleya Intézet gyógyszeripari cégek, kutatócsoportok jelentettek be pozitív eredményeket sajátfejlesztésű vakcináik kapcsán. 

A világ legelső (klinikai kísérleteken kívüli) koronavírus-oltását a 91 éves angol nagymama, Margaret Keenan kapta meg. A 95 százalékos hatékonyságot mutató Pfizer-vakcinát az egyesült királyságbeli szakértők december elején hagyták jóvá, ahol kezdetét vette a lakosság fokozatos átoltása.

Az orvostudomány fejlődésében hatalmas mérföldkőnek számított a mesterséges immunizáció, vagyis a védőoltások felfedezése – erről bővebben ezen blogbejegyzésünkben olvashat. A vakcinák kifejlesztésének menetéről pedig ezen a hivatkozáson tudhat meg többet.

Vegye igénybe célzott állapotfelmérésünket és előzze meg a rejtett szövődményeket!
Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.