A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Graphisoft Egészségnap

Nagy sikerrel tartottuk meg egészségnapunkat május 30-án a Graphisoft Parkban, ahol ingyenes szűrővizsgálatokkal, masszázzsal, személyre szabott tanácsadással és egészségmegőrző témájú előadásokkal vártunk minden kedves érdeklődőt. Nagy örömünkre nagyon sokan jöttel el és kaptak hasznos információt aktuális egészségi állapotukkal és az egészséges életmóddal kapcsolatban.

Részletes program

Szűrővizsgálatok
bőrrák szűrés - szemészeti vizsgálat - mozgásszervi vizsgálat - belgyógyászati vizsgálat - testtömeg index meghatározás - fittség-teszt – vércukorszint mérés – D-vitamin teszt – koleszterin szint mérés

Személyre szabott tanácsadás 
pszichológiai tanácsadás- dietetikai tanácsadás - HPV-tanácsadás - általános életmód tanácsadás

Mobil masszázs

HR workshop
Az egészség mint versenyelőny - workshop (nem csak) HR-vezetőknek! Részletek

Előadások

Fehér Katalin: Munkahelyi gyógytorna
Az ülőmunkából adódó mozgásszervi panaszok megelőzési lehetőségei. Könnyen elsajátítható módszerek, hasznos tanácsok gyakorlati bemutatóval.


Kovács Ildikó: Az egészséges táplálkozás alapjai

A helyes táplálkozás és az egészséges életmód kölcsönösen feltételezik egymást, hiszen ha káros szenvedélyektől mentesen is élünk, az egészségtelen ételekkel akkor is jelentős mértékben károsíthatjuk szervezetünket. A tétel fordítva is igaz, hiába fogyasztunk egészséges ételeket, megfelelő életmód, mindenekelőtt rendszeres testmozgás nélkül ez mit sem ér.

Krivácsy Péter: Elsősegélynyújtás a munkahelyen

Ki ne került volna olyan helyzetbe, amikor betegség vagy baleset miatt segítenie kellett. És ki ne bizonytalankodna egy ilyen nehéz helyzetben: "Mivel csinálok jót, és mivel rosszat?" - ilyen és ehhez hasonló kérdések gyakran merülnek fel ezekben a szituációkban. Tapasztalataink szerint a félelem, a bizonytalanság többnyire gátja a valódi segítségnyújtásnak. Pedig segítőszándék mindenkiben van, és mindenki elsajátíthatja ezt a tudást.
Az egészségnap minden szolgáltatása díjmentes! Vegyen részt legalább két programon és korlátlan járóbeteg ellátást nyerhet év végéig!