A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Az egészség mint versenyelőny

(Nem csak) HR-vezetőknek szóló workshopunkon számos érdeklődő hallgatta meg munkatársaink és meghívott szakértő partnereink előadásait. 

Előadások

Kiss András (Budai Egészségközpont) - Miért kifizetődő a munkavállalók egészségébe fektetni?
A táppénzen vagy betegszabadságon töltött munkanapok komoly bevételkiesést jelentenek a munkáltatók számára. Az egészség hiányának azonban vannak olyan, nehezebben számszerűsíthető következményei, melyek alapvetően befolyásolhatják egy vállalat versenyképességét.

 

Dr. Nagy-László Nóra (Budai Egészségközpont) - Irodai dolgozókat érintő kockázatok
A Budai Egészségközpont az egyik vezető magyarországi foglalkozás-egészségügyi szolgáltatóként évente több tízezer irodai dolgozó egészségügy szűrővizsgálatát végzi. Statisztikáink választ adnak arra, milyen kockázatoknak vannak kitéve a monitoros munkakörben dolgozók. Az előadásban arra is kitérünk, hogyan csökkenthetők vagy küszöbölhetők ki ezek a kockázatok.

Harsányi Eszter (Aon Hewitt) - Kűzdelem a jelenlét szindróm a ellen
Esettanulmányokon keresztül mutatjuk be, hogy milyen tapasztalatokat szereztek nemzetközi nagyvállalatok a munkahelyi egészségfejlesztés területén. Megvizsgáljuk, hogy vajon a külföldi minták átültethetők-e a hazai környezetbe.
Fülöp Emőke (Budai Egészségközpont) - Munka és magánélet egyensúlya – Munkahelyi stressz
Karrier vagy család? Sokan teszik fel maguknak ezt a kérdést. Vajon megoldható, hogy a szerető családról dédelgetett gyermekkori álom is megvalósuljon, és közben a hosszú évekig tartó tanulás gyümölcse is beérjen? A kiegyensúlyozott és boldog élethez nélkülözhetetlen, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Hogy ezen a téren milyen problémákkal szembesülhetünk, és hogyan oldhatjuk meg azokat, Fülöp Emőke, a Budai Egészségközpont klinikai szakpszichológusa ad hasznos tanácsokat.

Kiss Katalin (Szinapszis Kft.) - Egészségtrendek a munkahelyen

Az egészség fogalma életünk több területén is felértékelődött, és - legyen szó termékekről (pl. élelmiszerek) vagy szolgáltatásokról (pl. magándiagnosztika) - jelentős piaci átalakulások figyelhetők meg. A Szinapszis Kft. egy friss lakossági piackutatása most betekintést enged arról, hol tartanak az egészségtrendek a munkahely vonatkozásában, mit gondolnak az emberek a dolgozói egészség védelméről, mennyiben tekintik ezt a munkáltató feladatának. A felmérés több szempont (pl. vállalati méret, a válaszadó beosztása) szerint is vizsgálja majd a lakossági véleményeket.

Berey Zita (Garda Consulting) - Szupervízió a versenyszférában

A szupervízió, azaz a szakmai személyiség mentális karbantartása már nem csak a non-profit szféra slágere. Az Electrolux Lehel Kft. a for-profit ágazat számos szereplőjét messze megelőzve biztosított lehetőséget a nyíregyházi gyárban dolgozó menedzsereknek Szupervízió alapú team coaching-ra.
(AXA) - Kedvezményes finanszírozási lehetőségek
Az utóbbi évek adóváltozásai lehetőséget teremtettek a munkáltatók számára, hogy kedvező feltételekkel valósítsák meg egészségfejlesztő programjaikat. Az egészségbiztosítási piac két jelentős szereplője beszél az eddigi tapasztalatokról és konkrét megoldási javaslataikról.

Támogató partnereink