A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Online ügyfélszolgálat

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megújult Online Ügyfélszolgálatunk, mely számos előnyt kínál az Ön számára is!

  • Időpont egyeztetés céljából ezentúl nem szükséges betelefonálnia, online felületünkön kényelmesen foglalhat időpontot
  • Egyedülálló módon korábbi leleteit és vizsgálati eredményeit is megtekintheti, vagy tetszés szerint letöltheti, kinyomtathatja 
  • Amennyiben regisztrál, automatikusan részt vesz hűségprogramunkban, és szolgáltatásaink igénybevételével gyarapíthatja hűségpontjainak számát! Az összegyűjtött pontok nemcsak a Budai Egészségközpont szolgáltatásira, hanem ajándék tárgyakra és partnereink szolgáltatásaira is beválthatók.

Hogyan regisztrálhat?

  • Amennyiben már járt nálunk, semmi mást nem kell tennie, mint felhívni a +36-1-489-5200-ás számot. Kollégánk a beazonosítást követően e-mailben elküldi Önnek egyedi azonosító kódját, mellyel már be is jelentkezhet és élvezheti az Online Ügyfélszolgálat nyújtotta előnyöket!
  • Ha Ön új ügyfelünk és eddig még nem vette igénybe szolgáltatásainkat, akkor az Online Ügyfélszolgálaton található űrlap kitöltésével tud csatlakozni.
 

További elérhetőségek 

Telefonos bejelentkezéshez hívja a +36-1-489-5200 telefonszámot, ahol diszpécserszolgálatunk fogadja hívását minden hétköznap 8.00 és 20.00 óra között.

Orvosainkkal, orvosaink rendelési idejével, szakterületeikkel kapcsolatos, vagy egyéb kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz az info@bhc.hu címen, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

Bejelentkezni e-mailen nem lehetséges!

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.