A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Kedvezményes bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálat

Bőrünk állapota tükrözi belső egyensúlyunkat. A bőr betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.

Vegyen részt bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálaton április 6-30. között, és a vizsgálat árából 20% kedvezményt biztosítunk!


Bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálat* 27 000 Ft helyett 21 600 Ft
*Prof. Dr. Holló Péter PhD. esetén 32 000 Ft helyett 25 600

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük töltse le az alábbi kupont és a vizsgálat napján mutassa be okostelefonján vagy kinyomtatva.Az életmód, a táplálkozás, az anyagcsere-folyamatok, a hormonrendszer és a környezeti faktorok (időjárás, a levegő páratartalma, légszennyeződés mértéke) és akár a stressz is befolyásolhatja bőrünk egészségét.

A bőrgyógyászati betegségek kezelésében mára az orvostudomány nagy eredményeket ért el. Olyan bőrbetegségek is gyógyíthatóvá váltak, melyek eddig hosszú éveken keresztül keserítették meg a betegek életét (pl.: pattanásos bőr, pikkelysömör, rosacea stb.).

A bőrbetegségek egy csoportja (pl. a bőrdaganatok) hosszú ideig észrevétlenül maradhatnak, mert panaszt nem okoznak, és/vagy rejtett régiókban (hajlatokban, genitális régió, talp) helyezkednek el. Kialakulhat már meglévő anyajegyből, de nagyobb százalékban anyajegymentes bőrfelszínen, azaz az ép bőrön jelenik meg. Bajt jelezhet, ha egy anyajegy színe, nagysága, felszíne vagy alakja megváltozik, de érdemes figyelni az újonnan kialakuló pigmentált elváltozásokra is. Ha ilyen elváltozásokat veszünk észre bőrünkön, ne halogassuk felkeresni a szakorvost! Az időben diagnosztizált daganatnál jóval nagyobb, akár 100%-os a gyógyulás esélye.


A kedvezményes vizsgálatok 2021. április 6-30. között vehetők igénybe. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze, és kiegészítő vizsgálatokra, számítógépes anyajegyvizsgálatra, trichogram vizsgálatra (hajszálvizsgálat) illetve beavatkozásokra nem vonatkozik. Kérjük, hogy a kupont szíveskedjen kinyomtatva vagy okostelefonon keresztül bemutatni a recepción a vizsgálat napján. Telefonos bejelentkezéskor, kérjük, szíveskedjen jelezni, hogy a vizsgálathoz a kedvezménykupont szeretné felhasználni!

Intézetünkben maximálisan eleget teszünk a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek, és a koronavírus elleni lehetséges védekezés számos formáját foganatosítjuk.
A Budai Egészségközpont vonatkozó betegbiztonsági protokollja itt érhető el.

Kapcsolódó témák

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.