A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Vegyen részt kedvezményes férfi Optimum szűrővizsgálaton!

Újévi fogadalmaink leggyakrabban az egészséges életmódra vonatkoznak. Az életminőség javításának és fenntartásának leghatékonyabb módja a rejtett betegségekre is fényt derítő szűrővizsgálat. A mindenre kiterjedő szűrés célja, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, a leghatékonyabban összeállított vizsgálatsorozattal a szakemberek feltérképezzék a páciens egészségi állapotát, és hogy minél korábbi, minél jobban gyógyítható stádiumban találjanak meg eddig akár teljesen tünetmentes betegségeket.

Intézetünkben kiemelt figyelmet fordítunk a két vezető halálok (szív-és érrendszeri, ill. daganatos megbetegedések) felderítésére, de nagy hangsúlyt fektetünk az egyéb kórképek kivizsgálására is. Szűrővizsgálati protolljainkat a magyar és a nemzetközi ajánlások figyelembe vételével állítottuk össze, és 20 éves szűrővizsgálati tapasztalatunk alapján évről évre folyamatosan fejlesztjük.

Foglaljon időpontot férfi Optimum szűrővizsgálatra, és januárban a 20 éves Budai Egészségközpont 20%-os kedvezményt biztosít a csomag árából!

  • Férfi Optimum szűrővizsgálat 130 000 Ft helyett 104 000 Ft


A férfi Optimum szűrővizsgálat tartalma

Általános vizsgálatok
vérnyomás, pulzus, testmagasság, testsúly, testtömeg index-BMI, derékkörfogat mérése

Laboratóriumi diagnosztikai vizsgálatok
vérkép, süllyedés, májfunkció, vesefunkció, vérzsírok, LDL-, HDL-koleszterin, vércukor, nátrium, kálium, kalcium, foszfor, ALP, húgysav, bilirubin, vas, vaskötő kapacitás, vizelet, széklet-vér vizsgálat 40 év felett, PSA-tumor markervizsgálat (40 év felett)

Radiológiai diagnosztikai vizsgálatok
kétirányú mellkas röntgen, áttekintő hasi és kismedencei ultrahangvizsgálat

Egyéb diagnosztikai vizsgálatok
EKG (12 csatornás nyugalmi), arteriográfiás vizsgálat (az érfal rugalmasságának mérése)

Szűrővizsgálatok
belgyógyászati szűrővizsgálat, manuális végbél vizsgálat, szemészeti szűrővizsgálat
urológiai szűrővizsgálat, prosztata vizsgálat

Összefoglaló vélemény
összefoglaló orvosi vélemény a páciens egészségi állapotáról és egészségterv


A kedvezményes vizsgálatok 2021. január 12. és 29. között vehetők igénybe. Bejelentkezés szükséges.Intézetünkben maximálisan eleget teszünk a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek, és a koronavírus elleni lehetséges védekezés számos formáját foganatosítjuk.
A Budai Egészségközpont vonatkozó betegbiztonsági protokollja itt érhető el.

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.