A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Kedvezményes fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálat

A leggyakoribb fül-orr-gégészeti panaszok közzé tartozik a füldugulás, halláscsökkenés, fülzúgás, szédülés. Az allergiás panaszokon kívül egyéb orrlégzési nehezítettségeket, valamint a rekedtséget és különféle hangpanaszokat, továbbá a nyaki duzzanatokat is fül-orr-gégész szakorvos kezeli.

Vegyen részt fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálaton július 5-30. között, és a vizsgálat árából 20% kedvezményt biztosítunk!

Fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálat 27 000 helyett 21 600 forint*.

*Prof.Dr. Gerlinger Imrénél 31 500 helyett 25 200 forint.

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük töltse le az alábbi kupont és a vizsgálat napján mutassa be okostelefonján vagy kinyomtatva.Mikor kell fül-orr-gégész szakorvoshoz fordulnunk?

Feltétlenül forduljon fül-orr-gégész szakorvosainkhoz, ha:
  • három hétnél tartósabb rekedtség áll fenn
  • krónikus mandulagyulladásban szenved
  • hirtelen halláscsökkenést, fülzúgást, szédülést tapasztal

Mi történik egy általános fül-orr-gégészeti vizsgálat során?

A fül-orr-gégész szakorvos részletesen tájékozódik a korábbi betegségeiről, és megvizsgálja:
  • Füleket: külső hallójáratok, dobhártyák vizsgálata. Szükség esetén fülmosás, leszívás történik. (Hallás)vizsgálat hangvilla és/vagy tympanométer segítségével.
  • Orrot: külső orrkonfiguráció, valamint a melléküregek feletti kopogtatási érzékenység vizsgálata. Szükség esetén orrmelléküreg-röntgenvizsgálatot végzünk. Orrspekulummal - szükség esetén endoszkóp segítségével - az orron belüli vizsgálat zajlik.
  • Torkot: a szájüreg áttekintése, nyelvlapoccal a torokképletek vizsgálata, a torokmandulák vizsgálata és azok exprimálása, valamint a garat vizsgálata.
  • Gégét: csak előzetes tájékoztatás után vizsgáljuk, mert ehhez a vizsgálathoz a páciens együttműködésére is szükség van. Amennyiben nem sikerül, úgy helyi érzéstelenítéssel újra megkíséreljük a vizsgálatot. Ugyanígy végezzük a garat vizsgálatát is.
  • Nyaki régiót: a parotis régiók, nyaki nyirokcsomók áttapintását végezzük.

A kedvezményes vizsgálat 2021. július 5-30. között vehetők igénybe. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze, és kiegészítő vizsgálatokra, illetve beavatkozásokra nem vonatkozik. Kérjük, hogy a kupont szíveskedjen kinyomtatva vagy okostelefonon keresztül bemutatni a recepción a vizsgálat napján.

Telefonos bejelentkezéskor, kérjük, szíveskedjen jelezni, hogy a vizsgálathoz a kedvezménykupont szeretné felhasználni!Intézetünkben maximálisan eleget teszünk a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek, és a koronavírus elleni lehetséges védekezés számos formáját foganatosítjuk.
A Budai Egészségközpont vonatkozó betegbiztonsági protokollja itt érhető el.