A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Kedvezményes szemészeti szakorvosi vizsgálat

A külvilágból érkező információk legnagyobb része a szemünkön át érkezik hozzánk. Mégis gyakran visszaélünk szemünk tűrőképességével, túlságosan igénybe vesszük, és hajlamosak vagyunk elhanyagolni az esetlegesen kezdődő szemproblémák jeleit.

Vegyen részt szemészeti szakorvosi vizsgálaton május 5-31. között, és a vizsgálat árából 20% kedvezményt biztosítunk!

Szemészeti szakorvosi vizsgálat 27 000 Ft helyett 21 600 Ft

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük töltse le az alábbi kupont és a vizsgálat napján mutassa be okostelefonján vagy kinyomtatva.A szemészeti problémák időben való felfedezésével, kezelésével megelőzhető az esetleges későbbi szövődmények, a látásromlás kialakulása.

A leggyakoribb és legismertebb elváltozások közé tartoznak a dioptria-eltérések, vagyis a fénytörési hibák: a rövidlátás, a távollátás és az astigmia (szemtengelyferdülés). Idősebb korban a közelre való alkalmazkodási nehézség (öregszeműség), a szemlencse elöregedésével járó elváltozások (lencsehomályok, szürke hályog), valamint az ideghártya betegségei, köztük az időskori makula degeneráció okozhat gondot. Bár idősebb korban jóval gyakoribb, de fiataloknál is előfordulhat a zöld hályog. Súlyos szembetegség az ideghártya leválása, amely minden életkorban kialakulhat, gyakrabban nagyfokú rövidlátóknál. Látászavart okozhatnak a különböző gyulladások, szemmozgás-zavarok, bizonyos szemhéj betegségek és a könnyszervek betegségei, így a szemszárazság is.

Tünetmentesség esetén is ajánlott a szemészeti vizsgálat a következő esetekben:
  • bizonyos betegségek (cukorbetegség, magas vérnyomás, pajzsmirigy betegség, koraszülöttség) esetén rendszeres szemészeti kontroll javasolt
  • ha a családban öröklődő szemészeti betegség fordul elő
  • bizonyos gyógyszerek huzamos használata esetén
  • gyermekek részére is ajánlott időszakos szemészeti szűrés, mert a gyermekek nem mindig tudják megfogalmazni a panaszukat
  • panaszmentes felnőtteknek is időszakos szemészeti szűrés javasolt, mert bizonyos szemészeti betegségek (zöld hályog, makula degeneráció) kialakulásának esélye az életkor előrehaladtával nő
A kedvezményes vizsgálatok 2021. május 5-31. között vehetők igénybe. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze, és kiegészítő vizsgálatokra, illetve beavatkozásokra nem vonatkozik. Kérjük, hogy a kupont szíveskedjen kinyomtatva vagy okostelefonon keresztül bemutatni a recepción a vizsgálat napján. Telefonos bejelentkezéskor, kérjük, szíveskedjen jelezni, hogy a vizsgálathoz a kedvezménykupont szeretné felhasználni!

Intézetünkben maximálisan eleget teszünk a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek, és a koronavírus elleni lehetséges védekezés számos formáját foganatosítjuk.
A Budai Egészségközpont vonatkozó betegbiztonsági protokollja itt érhető el.

Kapcsolódó témák

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.