A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Kedvezményes ultrahangvizsgálatok

A legtöbb ember a magzatról alkotott képre asszociál, ha ultrahangvizsgálatról esik szó, holott az ultrahang alkalmazási köre ennél jóval szélesebb. Ultrahang segítségével az oda nem illő szövetszaporulat is kimutatható, a korábban kimutatott elváltozások pedig követhetők.

Vegyen részt ultrahangvizsgálaton június 2-30. között, és a feltüntetett vizsgálatok árából 20% kedvezményt biztosítunk!

1. Hasi komplex áttekintő ultrahangvizsgálat 20.000 Ft helyett 16.000 Ft
2. Nyaki lágyrész és pajzsmirigy ultrahangvizsgálat 19.000 Ft helyett 15.200 Ft
3. A nyaki erek duplex doppler ultrahangvizsgálata 20.000 Ft helyett 16.000 Ft
4. A nyaki erek duplex doppler és a pajzsmirigy ultrahangvizsgálata 27.000 Ft helyett 21.600 Ft

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük töltse le az alábbi kupont és a vizsgálat napján mutassa be okostelefonján vagy kinyomtatva.Júniusi promóciónk keretében az alábbi ultrahangvizsgálatok végezhetők el kedvezményesen:

1. Hasi komplex áttekintő ultrahangvizsgálat

Fontos információt ad:
 • a májról
 • az epéről
 • a hasnyálmirigyről
 • a hasban futó fő érről (az aortáról)
 • a vesékről és a mellékvesékről
A vizsgálatot éhgyomorra, telt húgyhólyag mellett kell elvégezni, ellenkező esetben a vizsgálat technikailag csak korlátozottan lesz elérhető.


2. Nyaki lágyrész és pajzsmirigy ultrahangvizsgálat

A vizsgálat során képet alkotunk a pajzsmirigy egészének állapotáról:
 • a mirigyállomány nagyságáról
 • felépítéséről (homogén, vagy göbös jellegéről)
 • esetleges gyulladás fennállásáról.
Felvilágosítást kapunk a tapintással nem észlelhető körülhatárolt területek természetéről, folyadék tartalmú (cysta) vagy szöveti szaporulatokról.

A vizsgálat előkészületet nem igényel.

*A kedvezmény mintavételekre (aspiratios cytologia) és szövettanra nem érvényesíthető.


3. A nyaki erek duplex doppler ultrahangvizsgálata

40 éves kor feletti pácienseknél a szív- és érrendszeri szűrések fontos részét képezi a nyaki erek és a véráramlás ultrahangos vizsgálata az érelmeszesedés során kialakuló ún. plaque-ok vagy ezek felhalmozódásával kialakult érszűkület kimutatására.

Tájékozódni tudunk az erek:
 • faláról
 • tágasságáról
 • a keringés milyenségéről.
A vizsgálat előkészületet nem igényel.

4. A nyaki erek duplex doppler és a pajzsmirigy ultrahangvizsgálata

A 2. és 3. ultrahangos vizsgálati módszer ötvözete.Amennyiben szükséges, az ultrahang vizsgálattal nyert információkra épülnek a továbbiakban elvégzendő képalkotó vizsgálatok. Az ultrahang további nagy előnye, hogy egy olyan képalkotó módszernek tekinthető, ami nem terheli a pácienst még minimális sugárdózissal sem (ellentétben a röntgen- vagy a CT-vizsgálattal).

A kedvezményes vizsgálatok 2021. június 2-30. között vehetők igénybe. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze, és kiegészítő vizsgálatokra, illetve beavatkozásokra nem vonatkozik. Kérjük, hogy a kupont szíveskedjen kinyomtatva vagy okostelefonon keresztül bemutatni a recepción a vizsgálat napján.
Telefonos bejelentkezéskor, kérjük, szíveskedjen jelezni, hogy a vizsgálathoz a kedvezménykupont szeretné felhasználni!Intézetünkben maximálisan eleget teszünk a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek, és a koronavírus elleni lehetséges védekezés számos formáját foganatosítjuk.
A Budai Egészségközpont vonatkozó betegbiztonsági protokollja itt érhető el.
  
Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.