A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Közlemény

Elhatárolódás

Ügyfeleink visszajelzése szerint egy ismeretlen cég telemarketinges kampányt folytat, melynek során a Budai Egészségközpont és az Országos Gerincgyógyászati Központ szakmai hátterére hivatkozva lúdtalp betétet és egyéb termékeket, szolgáltatásokat értékesít.

A Budai Egészségközpont és az Országos Gerincgyógyászati Központ semmilyen kapcsolatban nem áll a fenti cégekkel és ügynökökkel és teljes mértékben elhatárolódik attól az állítástól, hogy szakmailag vagy bármilyen egyéb formában támogatná annak tevékenységét.

Kérjük Ügyfeleinket, amennyiben ilyen megkeresés a tudomásukra jut, haladéktalanul értesítsék ügyfélszolgálatunkat, hogy a szükséges jogi lépéseket megtehessük!

Köszönettel:

A Budai Egészségközpont Kft. vezetősége 

Köztartozásmentesség

Intézményünk szerepel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) köztartozásmentes adatbázisában.

Az aktuális lekérdezés ide kattintva érhető el.

Általános szerződési feltételek

Az ÁSZF ide kattintva érhető el.

Adatkezelési tájékoztató

adatkezelési-tájékoztató

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.