A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Közlemény

Elhatárolódás

Ügyfeleink visszajelzése szerint egy ismeretlen cég telemarketinges kampányt folytat, melynek során a Budai Egészségközpont és az Országos Gerincgyógyászati Központ szakmai hátterére hivatkozva lúdtalp betétet és egyéb termékeket, szolgáltatásokat értékesít.

A Budai Egészségközpont és az Országos Gerincgyógyászati Központ semmilyen kapcsolatban nem áll a fenti cégekkel és ügynökökkel és teljes mértékben elhatárolódik attól az állítástól, hogy szakmailag vagy bármilyen egyéb formában támogatná annak tevékenységét.

Kérjük Ügyfeleinket, amennyiben ilyen megkeresés a tudomásukra jut, haladéktalanul értesítsék ügyfélszolgálatunkat, hogy a szükséges jogi lépéseket megtehessük!

Köszönettel:

A Budai Egészségközpont Kft. vezetősége 

Köztartozásmentesség

Intézményünk szerepel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) köztartozásmentes adatbázisában.

Az aktuális lekérdezés ide kattintva érhető el.

Általános szerződési feltételek

Az ÁSZF ide kattintva érhető el.

Adatkezelési tájékoztató

adatkezelési-tájékoztató

Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) azonnali hatállyal valamennyi telephelyén beszünteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását.      

Szerződéses partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk a szolgáltatások logisztikájának alakulásáról, illetékes szakembereink és ellátásszervezőink útján.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
ügyvezető igazgató