A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Adatvédelmi nyilatkozat

A Budai Egészségközpont Kft. adatvédelmi nyilatkozatát ITT olvashatja.

Általános adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson IDE.

Jelen Nyilatkozatra vonatkozó módosítások

A Budai Egészségközpont Kft. időnként frissítheti ezt az adatvédelmi nyilatkozatot. A Budai Egészségközpont Kft. jelen adatvédelmi nyilatkozat lényeges változásairól a Honlap nyitó oldalán elhelyezett értesítés, vagy egy közvetlenül Önnek küldött üzenet révén tájékoztatja Önt. A Budai Egészségközpont Kft. javasolja, hogy időnként olvassa újra ezt az adatvédelmi nyilatkozatot, hogy naprakész maradhasson személyes adatainak gyűjtéséről és védelméről. A szolgáltatások folytatólagos használata azt jelenti, hogy Ön egyetért a jelen adatvédelmi nyilatkozattal és annak összes frissítéseivel.

Kapcsolatfelvételi adatok

A Budai Egészségközpont Kft. szívesen veszi jelen adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos megjegyzéseit. Amennyiben úgy gondolja, hogy a Budai Egészségközpont Kft. nem tartotta be ezt az adatvédelmi nyilatkozatot, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy postai úton a lent megadott címen, és a Budai Egészségközpont Kft. minden üzletileg ésszerű lépést meg fog tenni a probléma orvoslására.
Budai Egészségközpont Kft.
1126 Budapest, Királyhágó utca 1-3.

Kapcsolat