A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

2021. I. félév

Budai Egészségközpont Kft. - BEK Akadémia - 2021. I. félév - OFTEX továbbképzések

A Budai Egészségközpont Kft. a BEK Akadémián keresztül, a Semmelweis Egyetem közreműködésével a következő kreditpontos továbbképzéseket jelentette le az OFTEX rendszerben 2021. I. félévre vonatkozóan:

Modern gerincgyógyászat továbbképzés
Időpont: 2021.04.17. - elhalasztva - új időpont 2021.09.24
Helyszín: Budai Egészségközpont Kft. – BEK Akadémia
Előadók: Dr. Varga Péter Pál, Dr. Ferenc Mária, Dr. Bánk András, Szita Júlia, Dr. Klemencsics István Phd, Dr. Szöllősi Balázs, Dr. Szövérfi Zsolt Phd, Dr. Lazáry Áron Phd.
Kreditpontok: 10 kreditpont

Interdiszciplináris uroonkológia továbbképzés (online képzés)
Időpont: 2021.04.30
Helyszín: Budai Egészségközpont Kft. – BEK Akadémia
Előadók: Prof. Dr. Gődény Mária, Dr. Puhl Mária, Dr. Póth Sándor.
Kreditpontok: 6 kreditpont

Képzés programja:
 • Uroonkológiai diagnosztika: a radiológus és az urológus gyakorlati tanácsai (előadók: Dr. Puhl Mária, Dr. Póth Sándor)
 • MRI szerepe az urológiában (prosztata daganat, vesedaganat, hólyag daganat (előadó: Prof. Dr. Gödény Mária)
 • A mesterséges intelligencia és a fúziós-biopszia harmóniája – avagy a BEK, mint Nemzetközi Oktató és Referencia Centrum bemutatkozása (előadó: Dr. Póth Sándor)
 • Kérdések, interaktív diszkusszió
A Budai Egészség Központ (BEK) a magas színvonalú betegellátás mellett az egészségügyi edukációt is fontos célkitűzésének tekinti. 2020-ban e szándékból megalakult a BEK Akadémia, mely által ez idáig számtalan egészségügyi témájú előadás került megszervezésre. 
Örömmel jelentjük be, hogy a soron következő, Interdiszciplináris Uroonkológia címet viselő előadásunk online, interaktív formában kerül megrendezésre. A kreditpontos továbbképzés a radiológia és urológia harmonikus együttműködését mutatja be, mindennapi, gyakorlati szemszögből.  
Meghívott előadónk Prof. Dr. Gödény Mária az urológiai vonatkozású MR diagnosztikát, a BEK Radiológiai Osztályvezető Főorvosa Dr. Puhl Mária a CT, UH képalkotás gyakorlati vonatkozásait szemlélteti.  A Budai Egészségközpont Privát Urológia Osztályának képviseletében, a mesterséges intelligencia támogatott MR-UH fúzionált prosztata biopszia technológiájáról Dr. Póth Sándor Osztályvezető Főorvos tart előadást. A prezentációkat követő élő, interaktív diszkusszióval igyekszünk a hallgatóság tudásvágyát kiszolgálni. A programot kreditpontot érő, az előadás anyagából származó teszt zárja le. 
Várunk minden kedves érdeklődőt, aki szeretné az uro-radiológia innovatív, modern tárgykörében tudományos és gyakorlati tudástárát bővíteni!

Bővebb információk és jelentkezési lehetősége a www.oftex.hu weboldalon.


Modern gerincgyógyászat továbbképzés
Időpont: 2021.06.05. szombat, 9:00-14:00 óráig
Helyszín: Budai Egészségközpont Kft. – BEK Akadémia
Kiknek ajánljuk elsősorban: háziorvosok, ortopéd- és reumatológus orvosok, gyógytornászok 
Előadók: Dr. Varga Péter Pál, Dr. Ferenc Mária, Dr. Bánk András, Szita Júlia, Dr. Klemencsics István Phd, Dr. Szöllősi Balázs, Dr. Szövérfi Zsolt Phd, Dr. Lazáry Áron Phd.
Kreditpontok: 10 kreditpont
Jelentkezési határidő: 2021.05.25

Képzés programja:
 • A komplex gerincgyógyászat jelentősége (előadó: Dr. Varga Péter Pál)
 • Radikulopatiát okozó ágyéki porckorongsérv „evidence based” nem műtéti kezelési elvei (előadó: Dr. Ferenc Mária)
 • Gerincsebészeti beavatkozások irányelvei a degeneratív gerincbetegségekben (előadó: Dr. Bánk András)
 • Preoperatív fizioterápiás állapotfelmérés és a posztoperatív rehabilitáció gerincműtétek után (előadó: Szita Júlia)
 • Gerincgyógyászati sürgősségi állapotok (előadó: Dr. Klemencsics István Phd)
 • Degeneratív nyaki gerincbetegségek sebészeti kezelése idős korban (előadó: Dr. Szöllősi Balázs)
 • Időskori gerinc deformitás (előadó: Dr. Szövérfi Zsolt Phd)
 • Csigolya kompressziók diagnosztikus és terápiás irányelvei (előadó: Dr. Lazáry Áron Phd)
 • A keresztcsont oszteoporotikus eredetű stressz törése (előadó: Dr. Ferenc Mária)
Június 5.-én kerül sor a „Modern gerincgyógyászat” akkreditált továbbképző konferenciára az Országos Gerincgyógyászati Központ, illetve a Budai Egészségközpont Akadémiáján, a Budapest XI. kerület Királyhágó utcában.
A tematika széles körűen öleli fel a gerincbetegségek elméleti, de döntően gyakorlati vonatkozásait. Miközben a gerincgyógyászat komplexitását is bemutatja, szóba kerülnek a leggyakoribb gerinc eredetű panaszokhoz és a kórképekhez tartozó diagnosztikus és terápiás teendők. Megjelennek a programban a degeneratív kórképek és sürgősségi állapotok, a sebészi indikációk és eljárások, az időskor problémái, a csigolya kompresszió, a deformitás, a radiculopathia, vagy éppen a rehabilitációs szempontok. A program egyaránt szólítja meg a háziorvosokat, ortopéd vagy reumatológus szakembereket, gyógytornászokat.


Bővebb információk és jelentkezési lehetősége a www.oftex.hu weboldalon.
 
Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.