A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Kedvezményes szakorvosi vizsgálatok a Váci úton

Már egy éve annak, hogy a Budai Egészségközpont széleskörű privát járóbeteg rendelései a Váci úton is elérhetők! 2000 m2-es rendelőkomplexumunkban kiváló orvosok, empatikus személyzet és modern eszközpark várja ügyfeleinket.

Tágas várótereinkben és rendelőinkben maximálisan betartjuk a közösségi távolságtartásra vonatkozó előírásokat, hogy Ön teljes biztonságban érezze magát. Az évforduló alkalmából az alábbi szakorvosi vizsgálatok árából 10%-os kedvezményt biztosítunk 2020. szeptember 28-ig:

  • Belgyógyászati szakorvosi vizsgálat és leletkonzultáció
  • Neurológiai szakorvosi vizsgálat és leletkonzultáció
  • Pulmonológiai szakorvosi vizsgálat és leletkonzultáció
  • Reumatológiai szakorvosi vizsgálat és leletkonzultáció
  • Sebészeti szakorvosi vizsgálat és leletkonzultáció

Töltse le a kedvezmény felhasználására jogosító kupont, vegye igénybe szakorvosi vizsgálatainkat!Kapcsolódó témák

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A járványügyi helyzetben szolgáltatásaink iránti érdeklődés növekedésével párhuzamosan telefonos ügyfélszolgálatunk terheltsége is növekedett. A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz:

+36 1 999-1727

A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.