A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Kedvezményes lehetőségek

Hogyan veheti igénybe kedvezményesen szolgáltatásainkat?

  Hiszünk abban, hogy valóban magas színvonalú egészségügyi szolgáltatást csak az ügyféligények ismeretében és a vonatkozó szakmai, jogi, etikai és gazdasági előírások messzemenő figyelembevételével lehet biztosítani. Kizárólag így érhetjük el, hogy pácienseink minden szempontból biztonságban érezzék magukat nálunk, ami pedig alapfeltétele annak, hogy segítségünkkel megőrizzék vagy visszanyerjék egészségüket.

  Ez a minőségi szemlélet azt is jelenti, hogy árainkat nem tudjuk egy bizonyos szint alatt meghatározni. Ugyanakkor természetesen törekszünk arra, hogy minél több ügyfél számára váljunk elérhetővé. Ennek jegyében összegyűjtöttük azokat a lehetőségeket, melyekkel kedvezőbb feltételekkel vehetők igénybe szolgáltatásaink: 

  • DM-leveleinkben rendszeresen meghirdetünk olyan akciókat, melyek bizonyos vizsgálatokat egy-egy hónapban jelentős kedvezménnyel tesznek elérhetővé, érdemes tehát feliratkozni feliratkozas-hirlevelre
  • számos kártyakibocsátó partnerrel állunk kapcsolatban, ezen kártyák birtokosainak 10-20% kedvezményt adunk minden járóbeteg szolgáltatásunkból 
  • minden jelentősebb egészségpénztárral kapcsolatban vagyunk, így a pénztártagok nemcsak a tagsággal járó adókedvezményt vehetik igénybe, hanem a pénztárak által rendszeresen meghirdetett akciók előnyeit is
  • az épp aktuális akciókat pedig ezen az oldalon mindig megtalálja

Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) azonnali hatállyal valamennyi telephelyén beszünteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását.      

Szerződéses partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk a szolgáltatások logisztikájának alakulásáról, illetékes szakembereink és ellátásszervezőink útján.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
ügyvezető igazgató