A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Kedvezményes lehetőségek

Hogyan veheti igénybe kedvezményesen szolgáltatásainkat?

  Hiszünk abban, hogy valóban magas színvonalú egészségügyi szolgáltatást csak az ügyféligények ismeretében és a vonatkozó szakmai, jogi, etikai és gazdasági előírások messzemenő figyelembevételével lehet biztosítani. Kizárólag így érhetjük el, hogy pácienseink minden szempontból biztonságban érezzék magukat nálunk, ami pedig alapfeltétele annak, hogy segítségünkkel megőrizzék vagy visszanyerjék egészségüket.

  Ez a minőségi szemlélet azt is jelenti, hogy árainkat nem tudjuk egy bizonyos szint alatt meghatározni. Ugyanakkor természetesen törekszünk arra, hogy minél több ügyfél számára váljunk elérhetővé. Ennek jegyében összegyűjtöttük azokat a lehetőségeket, melyekkel kedvezőbb feltételekkel vehetők igénybe szolgáltatásaink: 

  • DM-leveleinkben rendszeresen meghirdetünk olyan akciókat, melyek bizonyos vizsgálatokat egy-egy hónapban jelentős kedvezménnyel tesznek elérhetővé, érdemes tehát feliratkozni feliratkozas-hirlevelre
  • számos kártyakibocsátó partnerrel állunk kapcsolatban, ezen kártyák birtokosainak 10-20% kedvezményt adunk minden járóbeteg szolgáltatásunkból 
  • minden jelentősebb egészségpénztárral kapcsolatban vagyunk, így a pénztártagok nemcsak a tagsággal járó adókedvezményt vehetik igénybe, hanem a pénztárak által rendszeresen meghirdetett akciók előnyeit is
  • az épp aktuális akciókat pedig ezen az oldalon mindig megtalálja

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.