A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

OTP Egészségpénztár kedvezményes lehetőségek

Tudta, hogy OTP Egészségpénztári tagként szolgáltatásaink árából most akár 30% kedvezményt is kaphat? Ha még nem tagja az egészségpénztárnak, belépését akár most is kezdeményezheti.

Stratégiai partnerünk, az OTP Egészségpénztár tagjai mostantól minden szolgáltatásunk árából 10% kedvezményre jogosultak*, valamint egyéni befizetéseik után lehetőségük van évente 20%, maximum 150 ezer forintos adó-visszatérítés igénybe vételére is.

Ha szeretne belépni az OTP Egészségpénztárba, tagsági jogviszonyt az online belépési nyilatkozat kitöltésével akár már most kezdeményezhet. Így az előjegyzett vizsgálatánál már igénybe tudja venni a tagsággal járó kedvezményt, ami most az első 3 éves kártyadíj elengedését is magában foglalja.

Fontos! A kitöltött és a Budai Egészségközpont számára elküldött belépési nyilatkozatokat 90 napig őrizzük meg. Ez idő alatt kérjük jelenjen meg rendelőink valamelyikében, ahol a beléptetési folyamat véglegesítése megtörténik.

* Más kedvezménnyel, akcióval nem összevonható.