A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

OTP Egészségpénztár kedvezményes lehetőségek

  • 10% állandó kedvezmény minden szolgáltatásunk árából*
  • Akár 20%-os időszaki akciók egyes vizsgálatokra
  • OTP Egészségpénztári kártyadíj elengedése a belépéstől számított első három évben
  • Egyéni befizetések után évente 20%, maximum 150 ezer forintos adóvisszatérítés
  • Gyors, egyszerű belépés akár már ma
  • Alkalmanként nyereményjátékok, értékes ajándékokkal az OTP Egészségpénztártól

*Más akcióval/kedvezménnyel nem összevonható. Kivételt képeznek a kedvezmény alól: sorozatkezelések, egyes speciális laborvizsgálatok, székletgenomika, bizonyos oltóanyagok alkalmazása, fekvőbeteg ellátás, egy napos sebészet, COVID-tesztek, telefonos konzultációk, PRP-kezelés, csomagban elérhető szolgáltatások.

Lépjen be most!

Ha szeretne belépni az OTP Egészségpénztárba, tagsági jogviszonyt az online belépési nyilatkozat kitöltésével akár már most kezdeményezhet. Így az előjegyzett vizsgálatánál már igénybe tudja venni a tagsággal járó kedvezményt.

Fontos! A kitöltött és a Budai Egészségközpont számára elküldött belépési nyilatkozatokat 90 napig őrizzük meg. Ez idő alatt, kérjük, jelenjen meg rendelőink valamelyikében, ahol a beléptetési folyamat véglegesítése megtörténik.


Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.