A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Általános elégedettség

Kiemelt célunk, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk, ezért rendszeresen megkérdezzük ügyfeleink véleményét elvárásaikról és véleményükről intézményünkkel kapcsolatban. Nagy örömünkre évről-évre nő azok száma, akik nemcsak a kérdőívek kitöltésekor, hanem újbóli visszatérésükkel is kifejezik elégedettségüket. Azok tábora is folyamatosan gyarapszik, akik barátaiknak és ismerőseiknek is továbbadják pozitív tapasztalataikat: ügyfeleink több mint 40% ebből a forrásból értesül rólunk!

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy már nemcsak saját méréseink, hanem független kutatás is visszaigazolja erőfeszítéseinket: a GfK Healtcare 2012-es felmérése* szerint a Budapesti magas jövedelmű háztartásokban élő személyek körében a legismertebb magánklinikák közül a Budai Egészségközponttal a legnagyobb az általános elégedettség.