A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Panaszkezelés

A Budai Egészségközpont számára kiemelt fontosságú, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, kollégáink ügyintézésével. Működésünk során azonban előfordulhatnak olyan esetek, amikor legjobb szándékunk ellenére is véleményeltérés, panasz keletkezik.

Célunk, hogy az Ön és a Budai Egészségközpont közötti véleményeltéréseket, panaszos esetet gyorsan és mindkét fél számára megnyugtató módon rendezzük.

Kérjük, hogy panaszát, véleményét az info@bhc.hu címre szíveskedjen elküldeni, melyben röviden ismerteti a panaszos esetet, annak dátumát, helyét, ill. minden olyan információt, melyet relevánsnak tart a panaszkezelés szempontjából. Kérjük adja meg nevét, elektronikus levelezési címét és telefonszámát is.

A panasz beérkezésétől számított 30 munkanapon belül kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot az eset rendezése céljából.

Köszönjük megtisztelő figyelmét, együttműködését!

Jó egészséget kívánunk!

Budai Egészségközpont

Panaszkezelési szabályzat

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.