Csontritkulás mérés nem csak nőknek

Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

Kinek ajánlott a csontritkulásmérés?

• Ön hölgy és elmúlt 45 éves
  • Ön férfi és emúlt 60 éves
  • Szülőknek volt csontritkulása
  • Önnek felnőtt korában volt csonttörése
  • Korai, vagy valódi menopauzában van
  • Dohányzik
  • Alkoholt és/vagy kávét napi rendszerességgel fogyaszt
  • Szed, vagy szedett rendszeresen hormontartalmú gyógyszert
  • Kezelik Önt reumatoid artritisszel, vagy pajzsmirigy betegséggel
  • Korlátozott a mozgásban és/vagy más okok miatt keveset mozog
Amennyiben Ön legalább 3 kérdésre igennel válaszolt, akkor feltétlenül szüksége van csontritkulásmérésre.
További információért kattintson!

Intézetünkben negatív PCR-teszt felmutatása szükséges a szájon át történő és más testüregi vizsgálatok vagy beavatkozások igénybe vételéhez, abban az esetben, ha a páciens a vizsgálatot megelőző 3 hetes periódusban elvégzett PCR-tesztje pozitív volt.

A járványügyi helyzetben szolgáltatásaink iránti érdeklődés növekedésével párhuzamosan telefonos ügyfélszolgálatunk terheltsége is növekedett. A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727