Superbrands díjat nyert a Budai Egészségközpont

Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

A Budai Egészségközpont több mint egy évtizede nagy odafigyeléssel, elhivatottsággal és felelősségteljesen végzi munkáját, amelyet idén Superbrands elismeréssel díjaztak.

A minősítés jelzi, hogy az egészségközpont által követett értékek - megbízhatóság, személyesség, magas minőség, hitelesség, átláthatóság - olyan erények, amelyek példát mutatnak más vállalatok számára is. A "szupermárka" díj egyúttal elismerése azoknak az erőfeszítéseknek, amelyeket az egészségközpont tesz munkatársaiért, valamint a társadalom egészségének megőrzéséért és életminőségének fejlesztéséért.

"A Superbrands 2012 díj megerősít bennünket abban, hogy folytassuk szakmai munkánkat. Célunk, a társadalom egészségtudatosságának további növelése, valamint a vállalati döntéshozók figyelmének felhívása arra, hogy az egészséges munkavállaló az egyik legfontosabb érték egy szervezet életében" - mondta Kiss András, a Budai Egészségközpont marketing és értékesítési igazgatója.

A Superbrands a világ legjelentősebb márkaértékelési rendszere, a díjat az ágazat elismert szakembereiből álló zsűri ítéli oda. A program több mint másfél évtizeddel ezelőtt indult Nagy-Britanniából, ma már 88 országban jelent különleges minősítést a Superbrands védjegy. Magyarországon a díjat 2012-ben nyolcadik alkalommal ítélte oda a független szakemberekből álló zsűri, célja többek között a követendő példák bemutatása a piac fejlődni kívánó szereplői számára. Az elismerésre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, a jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik.

Budapest, 2012. július 26.