Budapest Spine Conference - 2013

Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

Nemzetközi gerincgyógyászati konferencia Budapesten

Budapest Spine Conference idén a Spine Expert Group és a Magyar Gerincgyógyászati Társaság kongresszusával összevontan kerül megrendezésre. A konferencia szakmai házigazdája az Országos Gerincgyógyászati Központ. 2013. legfontosabb nemzetközi gerincgyógyászati szakmai konferenciájára Euróra legtöbb országából, az Egyesült Államokból és a Távol-Keletről is érkeznek előadók, több mint 50 előadást hallgathatnak meg az érdeklődők. A konferencia kiemelt témája az idősödő populációt érintő gerincbetegségek kezelése, a 65 év feletti korosztály speciális rizikó faktorai gerincműtétek esetén. Az érdeklődők többek között előadásokat hallgathatnak meg a gerincet érintő elsődleges és metasztatikus tumorok sebészetével kapcsolatban.

A konferencia elnöke: Varga Péter Pál, meghívott elnök: Stefano Boriani

Időpont: 2013. november 29-30.

Bővebb információ

Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!

A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) azonnali hatállyal valamennyi telephelyén beszünteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását.

Szerződéses partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk a szolgáltatások logisztikájának alakulásáról, illetékes szakembereink és ellátásszervezőink útján.

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.

Tisztelettel,

Dr. Varga Péter Pál