„Év Honlapja 2013” díjat nyert honlapunk

Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing tagozat által szervezett, Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatára idén összesen 25 kategóriában, 333 nevezés érkezett. Az elbírálás döntő szempontjai voltak többek között a design, innovativitás, valamint a kategóriának megfelelő tartalom és navigáció. Az „Év Honlapja” díjat kategóriánként egyetlen honlap nyerhette el.

Büszkék vagyunk arra, hogy a versenyben a zsűri az „Egészség” kategóriában honlapunknak ítélte az első díjat!

Intézetünkben negatív PCR-teszt felmutatása szükséges a szájon át történő és más testüregi vizsgálatok vagy beavatkozások igénybe vételéhez, abban az esetben, ha a páciens a vizsgálatot megelőző 3 hetes periódusban elvégzett PCR-tesztje pozitív volt.

A járványügyi helyzetben szolgáltatásaink iránti érdeklődés növekedésével párhuzamosan telefonos ügyfélszolgálatunk terheltsége is növekedett. A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727