Mobil verzió

Miért van szükség mobil verzióra?

Az okostelefont használók aránya egyre nagyobb: saját méréseink szerint honlapjainkon már majdnem 15%-át teszik ki a teljes forgalomnak. A magánegészségügyi piac leglátogatottabb szolgáltatói weblapjának üzemeltetőiként természetesen nekünk is alkalmazkodni kell a változó igényekhez, ezért döntöttünk az elsők között e fejlesztés mellett.

Egy hagyományos weboldal nagyon körülményesen használható azok számára, akik mobilon böngésznek: nemcsak a tartalom átlátása nagyon nehézkes, hanem a menüpontok kiválasztása is, nem beszélve az űrlapok kitöltéséről. A mobil verzión ugyanakkor a képernyő méretének megfelelő a betűméret és az elrendezés, miközben a tartalom változatlan marad.

Hogyan érhető el a mobil verzió?

A rendszer a képernyőméret alapján automatikusan azonosítja az eszközt és csak azokat a látogatókat irányítja a mobil verzióra, akiknek ez valóban ideális. Ha valaki mégis az eredeti nézetet szeretné használni, ezt a honlap alján található linkre kattintva teheti meg.