A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Mobil verzió

Miért van szükség mobil verzióra?

Az okostelefont használók aránya egyre nagyobb: saját méréseink szerint honlapjainkon már majdnem 15%-át teszik ki a teljes forgalomnak. A magánegészségügyi piac leglátogatottabb szolgáltatói weblapjának üzemeltetőiként természetesen nekünk is alkalmazkodni kell a változó igényekhez, ezért döntöttünk az elsők között e fejlesztés mellett.

Egy hagyományos weboldal nagyon körülményesen használható azok számára, akik mobilon böngésznek: nemcsak a tartalom átlátása nagyon nehézkes, hanem a menüpontok kiválasztása is, nem beszélve az űrlapok kitöltéséről. A mobil verzión ugyanakkor a képernyő méretének megfelelő a betűméret és az elrendezés, miközben a tartalom változatlan marad.

Hogyan érhető el a mobil verzió?

A rendszer a képernyőméret alapján automatikusan azonosítja az eszközt és csak azokat a látogatókat irányítja a mobil verzióra, akiknek ez valóban ideális. Ha valaki mégis az eredeti nézetet szeretné használni, ezt a honlap alján található linkre kattintva teheti meg.