Megújult Online Ügyfélszolgálatunk

Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

Rólunk

A Budai Egészségközpont mára Budapest egyik vezető magánklinikájává vált, ezt jelzi, hogy az alapításunk óta eltelt 12 évben már több mint 120.000-en fordultak hozzánk. Célunk, hogy minden páciensünk az egyéni igényeinek megfelelő, személyre szóló egészségügyi ellátásban részesüljön a bejelentkezéstől a vizsgálatokon át az eredmények értékeléséig. Képzett, tapasztalt szakorvosaink munkáját empatikus személyzet és színvonalas orvos diagnosztikai műszerpark segíti.

Megújult Online Ügyfélszolgálatunk előnyei

Ezentúl nem szükséges betelefonálnia, online felületünkön kényelmesen foglalhat időpontot

Egyedülálló módon korábbi vizsgálati eredményeit is letöltheti, kinyomtathatja

Egyes laborleleteit akár már a vizsgálat napján megtekintheti

Ez még nem minden!

Amennyiben regisztrál, automatikusan részt vesz Hűségprogramunkban is, így minden vásárlása után 1000 forintonként 1 pontot írunk jóvá számláján. Az összegyűjtött pontokért nemcsak a Budai Egészségközpont szolgáltatásait veheti igénybe, hanem értékes ajándéktárgyak és kiemelt partnereink szolgáltatásai közül is válogathat.

Hogyan regisztrálhat?

Amennyiben már járt nálunk, semmi mást nem kell tennie, mint felhívni a 489-5202-es számot és a 4-es menüpontot választani. Kollégánk a beazonosítást követően e-mailben elküldi Önnek egyedi azonosító kódját, mellyel már be is jelentkezhet és élvezheti az Online Ügyfélszolgálat nyújtotta előnyöket!

Ha Ön új ügyfelünk és eddig még nem vette igénybe szolgáltatásainkat, akkor az Online Ügyfélszolgálaton található űrlap kitöltésével közvetlenül tud csatlakozni.