A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Új endoszkópos műszert helyeztünk üzembe

Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

Új, csúcstechnológiás endoszkópos készüléket helyeztünk üzembe, amellyel a korábbiaknál sokkal hatékonyabban és a beteg számára kíméletesebben történhet a tápcsatorna betegségeinek, a vastagbél elváltozásainak diagnosztikája.A FUJINON legújabb fejlesztésű 600-as rendszere HD-minőségben, élesebb, nagyítható képpel, optikai kontrasztfokozó technikákkal (FICE) teszi lehetővé az elváltozások korai felismerését, a minden eddiginél pontosabb szövetmintavételt. A colo-assist technológia révén a vizsgáló eszköz jobban alkalmazkodik a bél kanyarulataihoz, így biztosítja a kíméletes bevezetést és a könnyű előrehaladást a vastagbélben. Az eszköz végén fényforrás, egy miniatűr kamera és egy parányi hurokszerű eszköz van, amely nemcsak szövetminta vételére, de polipok eltávolítására is alkalmas.

A Budai Egészségközpont az első olyan hazai magánintézmény, amely rendelkezik ezzel a korszerű, a vastagbél vizsgálatot minden eddiginél hatékonyabbá tévő rendszerrel. A vizsgálatokat tapasztalt szakemberek, a terület elismert specialistái végzik, a páciensek biztonságát a kórházi környezet, az aneszteziológiai és intenzív osztályos háttér garantálja.

A mintegy félórás vastagbél tükrözést altatásban javasoljuk elvégezni, mely a páciens számára fájdalommentes, az orvos számára pedig nyugodtabb, körültekintőbb vizsgálatot tesz lehetővé.

Kiknek javasolt a vastagbél tükrözés?

  • elmúlt 50 éves
  • ülőmunkát végez, mozgásszegény életmódot folytat
  • dohányzik
  • alkoholt, rostszegény, zsíros, fűszeres ételeket fogyaszt
  • akiknek a családjában már előfordult vastagbéldaganatos megbetegedés
  • akiknek már voltak bélrendszeri gondjai, például korábban bélpolipot találtak és távolítottak el a bélfalukról, vagy krónikus gyulladásos bélbetegségben szenvednek

Akiknél az alábbi tünetek jelentkeznek

  • a székletben vér jelenik meg
  • visszatérő, mással nem magyarázható emésztési panaszok jelennek meg, például puffadás, hasgörcs, székelési nehézségek, felváltva hasmenés és székrekedés jelentkezik, vagy ha ceruzavékonyságú a széklet
  • váratlan fogyás, gyengeség, étvágytalanság, vérszegénység
Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.