A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Marketing Gyémánt Díjat nyertünk!

Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

2015. november 12-én került sor az első Országos KKV Marketing Díj pályázat díjátadójára, melynek a Magyar Marketing Szövetség 26. Országos Marketing Konferenciája adott otthont.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Budai Egészségközpont két kategóriában -  Ügyfél elégedettség és Tartalom marketing - is díjat nyert!

Az elismerés azért is örömteli, mert mindkét pályázatunkban azon erőfeszítéseinket foglaltuk össze, melyek során az ügyfeleinkkel történő hatékony és kölcsönös kommunikáció révén együtt tudjuk elérni közös célunkat, amely nem más, mint az egészség, annak megőrzése illetve visszanyerése.

Miről írtunk a pályázatokban?

Ügyfél elégedettségi program
- az ügyfél elégedettségi program célja
- a program gyakorlati megvalósítása
- ügyélélmény menedzsment
- az ügyfél elégedettség mérése
- visszacsatolások
- a program költség struktúrája

Tartalom marketing program
- koncepció, célok bemutatása
- tartalom marketing eszközök
- célcsoportok
- az ügyfélút egyes fázisai
- mérések, eredmények bemutatása
- a program költség struktúrája

A Budai Egészségközpont Marketing Gyémánt Díjas lett

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.