Amfora Díjat nyertünk!

Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

2015. negyedik negyedévében került sor az első Amfora Díj pályázatra, melyet a Médiapiac, a neves marketing szaklap indított útjára azzal a céllal, hogy felkutassa a legjobb példákat a stratégiai gondolkodás, a marketingtechnológiák ismerete, a minőségi saját tartalom előállítása és a célcsoporthoz való eredményes eljuttatása terén.

Az Amfora Díj nem csak szépségverseny vagy számháború: a stratégiailag végig gondolt és jól megvalósított kampányokat díjazza, ezért büszkék vagyunk rá, hogy a Budai Egészségközpont a legjobb kis- és középvállalati kampány díját nyerte el!

Az értékelésben az egyes területek elismert szakemberei, valamint ügyféloldali marketing szakemberek vettek részt.

A pályázaton az Útikalauz Anatómiába edukációs-ismeretterjesztő blogunkkal indultunk, mely mára az egyik legnépszerűbb hazai egészségügyi bloggá vált. A blog hétről-hétre egyre több látogatót vonz, éppen ezekben a napokban ért el újabb rekordot: a legutóbbi bejegyzésünk 45.000-es látogatottsággal büszkélkedhet!