Kedvezményes méhnyakrák-szűrés

Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

Kedvezményes méhnyakrák szűrés

Napjaink egyik súlyos egészségügyi problémája a méhnyakrák. A daganat leggyakrabban 35-60 éves korban fordul elő. Évenként végzett nőgyógyászati szűréssel a méhnyakrák rákmegelőző állapota és a korai méhnyakrák felismerhető és megfelelő kezeléssel gyógyítható.

2016. október  1. és október 31. között a komplex méhnyakrák szűrővizsgálat kivételesen kedvezményes áron 29.000 Ft helyett 19.000 Ft-ért vehető igénybe!*

Milyen vizsgálatokat végzünk?

A szűrővizsgálat egy nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat citológiával és HPV-szűréssel kiegészítve. A citológia és a HPV-kimutatás egyidejű alkalmazásával csaknem teljes biztonsággal fel tudjuk állítani a pontos diagnózist. Továbbá a citológiai szűrővizsgálatokat indokolt esetben automatikusan kiegészítjük a CINtec Plus vizsgálattal is!

*A kedvezmény kizárólag 2016. október 31-ig érvényesíthető még abban az esetben is, ha az első foglalt időpont módosításra kerül. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze és a kiegészítő diagnosztikai vizsgálatokra nem vonatkozik! A vizsgálat 14 éves kor felett vehető igénybe.