A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

A '2017-es év magánrendelője' lett a Budai Egészségközpont

Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

Idén is a Budai Egészségközpont lett az Év magánrendelője verseny abszolút győztese.

A legnagyobb online egészségügyi portál által negyedik alkalommal meghirdetett versenyen több mint 600 magánintézmény között összesen 8 díjat osztottak ki, a hattagú szakmai zsűri, illetve a www.hazipatika.com oldalon beérkezett több mint 17.000 szavazat alapján.

A zsűri értékelését és a közönségszavazatokat egyaránt figyelembe vevő abszolút fődíj intézményünk kiemelkedően magas szakmai és szolgáltatási színvonalának elismerése. A díjazás során a magas minőségű ellátás mellett a páciensekkel való kommunikáció és az orvosok tudományos munkássága is mérvadó szempont. A szakmai zsűri mellett a páciensek és a laikus közönség is megválaszthatja a neki legszimpatikusabb magánintézményt és orvost.

A szakmai díjak odaítéléséről öttagú szakmai zsűri döntött: 

  • Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR-igazgatója, 
  • Prof. Kaló Zoltán, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Egészség-gazdaságtani Kutatóközpontjának vezetője,
  • Kulcsár Hajnal, a HáziPatika.com főszerkesztője, a Central Digitális Média Kft. munkatársa,
  • Dr. Pataki Vera, orvos, egészségügyi szakértő,
  • Zöldi Péter, közgazdász, egészségügyi menedzser, a weborvos.hu ügyvezető igazgatója, az Orvosok Lapja lapmenedzsere.

A díjat 2017. június 9-én ünnepélyes keretek között vehettük át a Magyar Tudományos Akadémián.

Ezúton is köszönjük pácienseink elismerését és szavazatait! A díj megerősít minket abban, hogy szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével tovább növeljük ügyfeleink elégedettségét.

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.