Szappanforgató Szupersztár Rajzpályázat

Semmelweis Ignác már 1847-ben bebizonyította, hogy a kézfertőtlenítés egyszerű és nagyon hatékony módja a fertőzés átvitelének megelőzésében. A WHO 2010-ben május 5-ét Kézhigiénés Világnappá nyilvánította. Ehhez a kampányhoz csatlakozik Intézményünk a Kézhigiénés Napra meghirdetett rajzpályázattal. Rajzpályázatunk alkotásaival szeretnénk felhívni a hozzánk érkező páciensek és látogatók figyelmét arra, hogy a kézhigiéniét különösen fontosnak tartjuk Intézményünkben és a családok életében, ezért meg is ragadunk minden eszközt gyermekeink oktatására. A gyerekrajzok sokszorosított változatát látványos módon elhelyezzük a kézfertőtlenítő adagolók mellett, illetve a közösségi oldalainkon és honlapunkon is publikáljuk a színes rajzokat.

Örülünk, hogy gyermekeink kreatív alkotásain keresztül sikerrel hívhatjuk fel a figyelmet a munkahelyi és otthoni kézhigiéniére.

Szeretettel gratulálunk minden alkotónak és szüleiknek!