A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Szűrővizsgálatok férfiaknak

Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

A mai modern világban férfiként helytállni nem egyszerű: meg kell küzdeni a stresszel, a túlhajszoltsággal, az időhiányról már nem is beszélve. A folyamatos pszichés terhelés azonban jócskán megterheli az immunrendszert. Minderre az ülőmunka, a mozgásszegény életmód és a helytelen táplálkozás csak rátesz egy lapáttal. Ezek a tényezők hosszú távon betegségeket is okozhatnak, ám sokan vannak, akik nem tesznek semmit a megelőzés vagy a megjelent tünetek kivizsgálása érdekében. Ön ne legyen ilyen!

Ne hanyagolja el egészségét!

A teljes körű egészségügyi szűrővizsgálaton – közismert nevén a menedzserszűrésen – való rendszeres részvétel kiemelt fontosságú! Panaszok nélkül is ajánlott minden évben néhány vizsgálat (pl.: labor, szemészet, bőrgyógyászat), ám egy komplex szűrővizsgálati program azért praktikusabb, mert teljes körű információkat kaphatunk egészségünk aktuális állapotáról. Egy menedzserszűrés kiterjed a szív- és érrendszer, a mozgásszervek, a gyomor- és emésztőszervek megbetegedései, valamint az onkológia egyéb aspektusaira is. Egy menedzserszűrés segít időben felismerni a problémákat és megelőzni a komolyabb, akár végzetes kimenetelű betegségeket. Természetesen fontos, hogy egészségügyi problémáink megoldásában a legjobb szakemberek segítsenek, méghozzá a legújabb orvosi ismeretek szerint.

„A szűrővizsgálat életeket menthet" – mondta egyik páciensünk, nézze meg vele készített videónkat!

Vegyen részt Optimum menedzserszűrésen!

Az Optimum szűrővizsgálat ára 110 000 Ft.

Tartalma:

 • Általános vizsgálatok: vérnyomás, pulzus, testmagasság, testsúly, testtömeg index-BMI, derék körfogat mérés
 • Laboratóriumi diagnosztikai vizsgálatok: vérkép, süllyedés, májfunkció, vesefunkció, vérzsírok, LDL-, HDL-koleszterin, vércukor, nátrium, kálium, kalcium, foszfor, ALP, húgysav, bilirubin, vas, vaskötő kapacitás, vizelet, széklet-vér vizsgálat 40 év felett, PSA-tumor marker vizsgálat
 • Radiológiai diagnosztikai vizsgálatok: kétirányú mellkasröntgen, hasi és kismedencei ultrahangvizsgálat
 • Egyéb diagnosztikai vizsgálatok: EKG (12 csatornás nyugalmi), arteriográfiás vizsgálat
 • Szűrővizsgálatok: szemészeti szűrővizsgálat, belgyógyászati szűrővizsgálat, urológiai, prosztata és manuális végbél vizsgálat

5+1 ok, amiért érdemes menedzserszűrésen részt venni:

 • alapos orvosi vizsgálatok gyorsan, pár óra alatt,
 • exkluzív környezetben, magas színvonalú ellátás professzionális szakemberektől,
 • minden szervrendszert specialista vizsgál,
 • tízórai,
 • végezetül összefoglaló orvosi vélemény,
 • kedvezmények esetleges további vizsgálatokra.

 

5+1 érv a Budai Egészségközpont mellett:

 • Évi csaknem 4.000 szűrővizsgálattal piacvezetők vagyunk a minden szervrendszert érintő komplex menedzserszűrések területén.
 • Szűrővizsgálati protokolljainkat a hazai és a nemzetközi ajánlások figyelembevételével állítottuk össze, és 16 éves szűrővizsgálati tapasztalatunk alapján évről-évre folyamatosan fejlesztjük.
 • Empatikus személyzetünk és világszínvonalú orvos diagnosztikai műszerparkunk van.
 • Kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden páciensünk az egyéni igényeinek megfelelő, személyre szóló egészségügyi ellátásban részesüljön a bejelentkezéstől a vizsgálatokon át az eredmények értékeléséig.
 • A menedzserszűrés egy helyszínen történik, egy alkalmat ölel fel.
 • 2017-ben a Budai Egészségközpont másodszorra lett az Év magánrendelője.

Kérjen időpontot még ma!

Jelentkezzen be a (+36) 1 489-5200 telefonszámon, diszpécserszolgálatunk minden hétköznap 8.00 és 20.00 óra között fogadja a hívásokat.

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.