Várjuk Önöket Óbudán is!

Magas színvonalú szakrendelésekkel, szűrővizsgálatokkal és laborvizsgálatokkal várjuk Önöket Óbudán, a Graphisoft Parkban lévő korszerű rendelőnkben. Nemcsak a Graphisoft Park területén dolgozó vállalati ügyfeleink, hanem a III. kerületben élő privát pácienseink is igénybe vehetik professzionális szolgáltatásainkat hétfőtől péntekig.

Rendeléseink a Graphisoft Parkban

• Laborvizsgálatok, H2 kilégzés teszt: hétfőtől-péntekig, 8:00-12:00
  • Belgyógyászat: hétfő, 13:00-14:00
  • Szemészet: hétfő, 14:00-18:00
  • Ortopédia: szerda, csütörtök, 14:00-20:00
  • Gyógytorna (gerinctorna): csütörtök, 13:00-18:00
  • Dietetika: hétfő, 16:00-18:00
  • Diabetológia: minden második kedd, 8:00-12:30

Bejelentkezés, fizetés, parkolás:

• Privát szakorvosi és laborvizsgálatokra a bejelentkezés a Budai Egészségközpont diszpécserszolgálatán keresztül, a (06 1) 489-5200-as telefonszámon lehetséges. Kérjük, jelezzék diszpécsereink számára, hogy a Graphisoft Parkbeli rendelőnket részesítik előnyben.
  • A szolgáltatás díját készpénzben, bankkártyával vagy egészségpénztári kártyával egyenlítheti ki a helyszínen.
  • Parkolni a környező utcákban lehet díjmentesen.

III. kerület, Záhony u. 7. - Graphisoft Park

A térképen megjelöltük az I épületet (más nevén fogadóépületet), melyet a bevásárlóközpont felöli oldalon találnak. Ennek az épületnek az 1. emeletén várja Önöket a Budai Egészségközpont!