A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Az egészség, mint versenyelőny

Ezzel a címmel tartott előadást Kiss András, a Budai Egészségközpont marketing és értékesítés igazgatója a szeptember 27-én megrendezett HR-vezetők Országos Konferenciáján.

Kiss András

HR kilátások 2019-re

Az elsősorban HR szakembereknek, cégvezetőknek, döntéshozóknak és szakújságíróknak szóló esemény célja az volt, hogy a résztvevők első kézből értesüljenek többek között arról, hogy:

  • milyenek a HR-es kilátások 2019-re,
  • melyek a munkaerő-fejlesztés és munkaerő-megtartás új irányai,
  • illetve milyen hatással lesz a digitális forradalom a HR-esek mindennapjaira. 
85 cég vett részt a Danubius Hotel Margitszigetben tartott rendezvényen, melynek moderátora Domokos László, a Napi.hu üzleti hírportál főszerkesztője volt.

A Budai Egészségközpont a HR-vezetők Országos Konferenciáján

A Budai Egészségközpont aranyfokozatú támogatóként volt jelen az eseményen. Intézményünket Kiss András marketing és értékesítés igazgató, Malinkó Hajnalka humánerőforrás igazgató és Madacsay Tekla értékesítési vezető képviselte.

A MOL Magyarország HR-igazgatója, a K&H Csoport HR-igazgatója és az AI Partners ügyvezető igazgatója mellett többek között Kiss András is előadott a konferencián. Az egészség, mint versenyelőny c. prezentációjában felhívta a figyelmet arra, hogy:

  • az irodai munka kockázatai nem elhanyagolhatóak,
  • a munkavállalók egészségének hiánya ugyanis költségként jelenik meg a vállalat számára,
  • tehát a munkavállalók egészségével való törődés az emberi megfontolások mellett financiálisan is megkerülhetetlen tényező,
  • nem véletlen, hogy a hazai munkavállalók által elvárt juttatások listáján ma már 1. helyen szerepel az egészségügyi juttatás.
Előadása után marketing és értékesítés igazgatónk interjút adott a napi.hu-nak és a Figyelőnek is.

A konferencián résztvevők végül egy goodbye csomaggal tértek haza, melyben természetesen a Budai Egészségközpont ajándékai is megtalálhatóak voltak.