Somló Juice a Budai Egészségközpontban

A Budai Egészségközpont megalakulása óta kiemelt figyelmet fordít az egészséges életmód és a tudatos táplálkozás népszerűsítésére. Ennek jegyében intézményünkben 2018. október 15-től Somló Juice-t kapnak ajándékba az Optimum és Prémium menedzserszűrésen résztvevő páciensek.

Mi az a Somló Juice?

100%-ban természetes, frissen préselt, prémium minőségű gyümölcslé, mely csak magyar – Somló és környező vidéki gazdaságokból származó –, kézzel szüretelt gyümölcsöt tartalmaz. A gyártó cég hitvallása, hogy termékeikben szeretnék megőrizni az ősi Somló régió hagyományait, kultúráját, illetve egyedi vulkáni talajának ízeit.

A Budai Egészségközpont is a Somló Juice-t választotta

Hiszen:

• a szüret után pár órán belül megkezdik a gyümölcs – meggy, fehérszőlő, kékszőlő, körte és alma – feldolgozását,
  • a speciális hűtés-hőkezelés technológiának köszönhetően a gyümölcslevek a lehető legnagyobb mértékben megőrzik a gyümölcs természetes aromáit, illetve vitamin és ásványi anyag tartalmát,
  • koncentrátumot, tartósítószert, színezéket, adalékanyagot, cukrot vagy hozzáadott vizet nem tartalmaznak, egy 200 ml-es gyümölcslé 40-50 dkg gyümölcs teljesen természetes kipréselt levét tartalmazza, így tökéletes kiegészítője lehet az egészségtudatos táplálkozásnak.

A Somló Juice bővebb bemutatkozó anyagát itt olvashatják.

További információ: somlojuice.hu