Futócsapatunk a 33. SPAR Budapest Maratonon

A Budai Egészségközpont vállalkozó kedvű futócsapata idén sem hagyta ki az őszi SPAR Budapest Maratont. Olyannyira, hogy majdnem 200 indulóval érkeztünk október 6-án a helyszínre, hiszen stratégiai partnerünkkel, az OTP Egészségpénztárral közösen neveztünk a versenyre.

Egészség feltöltve és ellenőrizve

A BEK futócsapat hagyományosan évek óta részt vesz a legnagyobb fővárosi futóversenyeken, egyre növekvő létszámú csapattal, mert hiszünk abban, hogy aktív életmóddal sokat tehetünk egészségünk megőrzése érdekében. Idén nemcsak futottunk a SPAR Budapest Maratonon, hanem mértünk is! A Budai Egészségközpont és az OTP Egészségpénztár közös sátrában több mint 30 ember vett részt általános diagnosztikai mérésen. Ezen kívül az érdeklődők kipróbálhatták a Fusionvital ún. gyors regenerációs mérését is. Ez a pulzusvariancia méréssel és értékeléssel járó gyorsteszt nagy népszerűségnek örvendett, hiszen sokan kíváncsiak voltak fizikai teljesítőképességi szintjükre.

Bátran mondhatjuk, hogy futóinknak, akármelyik távon is indultak, remek közösségi élményben volt részük, az időjárás pedig különösen kedvezett nekünk! Csapatunk összes tagjának gratulálunk a teljesítményéhez!

Böngésszen a versenyen készült képeink között! >>