Idén is elnyertük a MagyarBrands-díjat!

Büszkék vagyunk, hogy a Budai Egészségközpont sorozatban harmadik éve nyeri el a MagyarBrands címet a „Kiváló Fogyasztói Márka” kategóriában.

A MagyarBrands program immáron 9. éve díjazza a kizárólag magyar vonatkozású, innovatív márkák közül a legeredményesebbeket. A MagyarBrands-díjas márkákhoz olyan márkaértékek kapcsolhatók, mint az ismertség, a kedveltség, az üzleti megbízhatóság vagy a társadalmi hasznosság – nem véletlen, hogy az elmúlt évek tapasztalata alapján a díj a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje lett. A „Kiváló Fogyasztói Márka” kategórián kívül még három kategória van a programban: a „Kiváló Üzleti Márka”, „Innovatív Márka” és ,,Kiváló Munkáltatói Márka” – utóbbit idén hozták létre.

A „Kiváló Fogyasztói Márka” kategóriában az alábbi szempontokat vette figyelembe az önkéntes, független szakértőkből álló bizottság: