A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Novemberi nyílt nap a Budai Egészségközpontban

A Budai Egészségközpont Budapest egyik meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

Érdekli Önt intézményünk? Hivatása az egészségügy vagy még csak most tanulja? Szeretne kiváló munkakörülmények között, magas színvonalon dolgozni a privát járóbeteg szakellátásban? Akkor JÖJJÖN EL egészségügyi szakdolgozóknak szervezett, november 29-i nyílt napunkra!

A program:
  • 8:30-8:45: gyülekező a Királyhágó utcai telephelyünk főbejárati információs pultjánál
  • 8:45-9:00: regisztráció a 2. emeleti Konferencia teremben
  • 9:00-9:30: Bider Katalin ápolási igazgató bemutatja a Budai Egészségközpontot 
  • 9:30-10:00: kávészünet 
  • 10:00-13:00: séta a Királyhágó utcai, majd a Nagy Jenő utcai telephelyünkön 
Használják ki a lehetőséget, hogy kötetlenül tájékozódhatnak, beszélgethetnek a Budai Egészségközpont munkatársaival! A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött! REGISZTRÁCIÓ: részvételi szándékát kérjük, jelezze a hr@bhc.hu e-mail címen 2018. november 26-ig. A programváltozás jogát fenntartjuk.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt – asszisztenseket, adminisztrátorokat – nyílt napunkon, ajándékcsomaggal is kedveskedünk! Hamarosan jelentkezünk további információkkal! Találkozzunk 2018. november 29-én!

Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) azonnali hatállyal valamennyi telephelyén beszünteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását.      

Szerződéses partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk a szolgáltatások logisztikájának alakulásáról, illetékes szakembereink és ellátásszervezőink útján.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
ügyvezető igazgató